- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.341
Aslında bununla ilgilide topik açsak olur birbirimize faydası olur denegimlerimizi paylaşırız canımBunu bı ara konusalım burayı geyiğe cevırdık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bununla ilgilide topik açsak olur birbirimize faydası olur denegimlerimizi paylaşırız canımBunu bı ara konusalım burayı geyiğe cevırdık
Nasıl bı topık aslında olabılır vallaAslında bununla ilgilide topik açsak olur birbirimize faydası olur denegimlerimizi paylaşırız canım
Maşallah ne güzel bir konu bu. Allah muvaffak etsin. Sadece namaza odaklanmamak lazım. Bunun çözümü İslam şuurunu ayakta tutmakta. Meal okumak, tefsir, peygamberler hayatı okumak dersler dinlemekte. İhsan Şenocak, Kadir mısıroglu, siyer tv, mymecra. Ayrica dizi vb. izlemek de namazda şevksizlige sebep oluyor. Bir de bundan sonra namazlarımı tam kılmaya niyet ediyorum diye sesli niyet edin. Namazı neden kıldığımızi nefsimize sık sık hatirlatmak lazim. İnsanın yeryüzünun halifesi olduğunu, namazin hareketlerinin manalarini... Ayrica şuna dikkat edin namazi aksattiginiz vakitte illa bir işiniz ters gidiyordur. Namaz olunca aksilikler kısa zamanda toparlanıyor. Ve insanın onunla başedecek sabrı oluyor.Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Harikasın sen yaaaa az kaldı gelicem inşallah yanına
Ben borçları mi kikamadim diye namazda kendimle cebellesirken yada nafile kilamadim diye sadece farz kılmak mümkün değil benim kafada misafir benim en büyük kabusum zati gelmeden önce kalbime ağrısı giriyor ev baştan aşağı 40 laniyor .. temizlediğim oda tekrar tekrar bakılıp kontorol ediliyor eksik birşey varmı diye .. eşim huyunu bildiği için kızı öyle günlerde eşim bakıyor artık ...hafta içide alıştım artık kızımdan önce kalkıp halletmeye çalışıyorum . .Maşallah ne güzel bir konu bu. Allah muvaffak etsin. Sadece namaza odaklanmamak lazım. Bunun çözümü İslam şuurunu ayakta tutmakta. Meal okumak, tefsir, peygamberler hayatı okumak dersler dinlemekte. İhsan Şenocak, Kadir mısıroglu, siyer tv, mymecra. Ayrica dizi vb. izlemek de namazda şevksizlige sebep oluyor. Bir de bundan sonra namazlarımı tam kılmaya niyet ediyorum diye sesli niyet edin. Namazı neden kıldığımızi nefsimize sık sık hatirlatmak lazim. İnsanın yeryüzünun halifesi olduğunu, namazin hareketlerinin manalarini... Ayrica şuna dikkat edin namazi aksattiginiz vakitte illa bir işiniz ters gidiyordur. Namaz olunca aksilikler kısa zamanda toparlanıyor. Ve insanın onunla başedecek sabrı oluyor.
Mükemmeliyetçilik başa bela. Eşinizin rahat olması boşa değil size biraz rahatlamayi öğretiyor. Bizde de durum aynı Namazlarda da sıkışınca veya nefsinize çok zor gelince farzini kılın. Adet edinmeyin diyecegim ama bu fitrat adet edinmez zaten bunu Bir şeyi tam yapacagiz diye şeytan sagdan yaklaşıyor buna mahal vermemek lazım.
Bu arada çoğunuz da varmis bu mükemmeliyetcilik ve takıntı ile zor olmuyor mu her şeye yetişmek. Ben şimdiden zorlanıyorum misafir vs. de ve biraz salmaya üstünkörü yapmaya alistim. Siz nasıl yetişiyorsunuz?
Gel gel birlikte kılalım namazlarını Rabbimin huzuruna çıkalımHarikasın sen yaaaa az kaldı gelicem inşallah yanına
Mükemmeliyetçilik huyunuza odaklanin derim yoksa borçlar devam eder. En azından namaz için. Vaktinde kılmak en iyisi. Farzı vaktinde kilmak daha efdal sünnet-i kılayım diye ertelemektenseBen borçları mi kikamadim diye namazda kendimle cebellesirken yada nafile kilamadim diye sadece farz kılmak mümkün değil benim kafada misafir benim en büyük kabusum zati gelmeden önce kalbime ağrısı giriyor ev baştan aşağı 40 laniyor .. temizlediğim oda tekrar tekrar bakılıp kontorol ediliyor eksik birşey varmı diye .. eşim huyunu bildiği için kızı öyle günlerde eşim bakıyor artık ...hafta içide alıştım artık kızımdan önce kalkıp halletmeye çalışıyorum . .
Hocayla namaza durduğumu bilirim en çok ta o fesfese beni zorluyor malesef geç kilinca sanki kabul olmayacak ne işim varsa bırakılıp namaz kilinicakMükemmeliyetçilik huyunuza odaklanin derim yoksa borçlar devam eder. En azından namaz için. Vaktinde kılmak en iyisi. Farzı vaktinde kilmak daha efdal sünnet-i kılayım diye ertelemektense
Etiketledigin icin tesekkur ederim KuzumMinnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
D DefneYaren
Namaz vakti Canlar
kurtuluş Vakti
Eki Görüntüle 2905829 Eki Görüntüle 2905830 Eki Görüntüle 2905831 Eki Görüntüle 2905832 Eki Görüntüle 2905833 Eki Görüntüle 2905834 Eki Görüntüle 2905835 Eki Görüntüle 2905836 Eki Görüntüle 2905837
Rica Ederim kuzum herzaman birlikte kilicaz inşaallah namazlarımızıEtiketledigin icin tesekkur ederim Kuzum
Ne guzel anlattin isler hic rast gitmiyor ama maalesef calistigimiz icin de hep kilamiyoruz Allah affetsinMaşallah ne güzel bir konu bu. Allah muvaffak etsin. Sadece namaza odaklanmamak lazım. Bunun çözümü İslam şuurunu ayakta tutmakta. Meal okumak, tefsir, peygamberler hayatı okumak dersler dinlemekte. İhsan Şenocak, Kadir mısıroglu, siyer tv, mymecra. Ayrica dizi vb. izlemek de namazda şevksizlige sebep oluyor. Bir de bundan sonra namazlarımı tam kılmaya niyet ediyorum diye sesli niyet edin. Namazı neden kıldığımızi nefsimize sık sık hatirlatmak lazim. İnsanın yeryüzünun halifesi olduğunu, namazin hareketlerinin manalarini... Ayrica şuna dikkat edin namazi aksattiginiz vakitte illa bir işiniz ters gidiyordur. Namaz olunca aksilikler kısa zamanda toparlanıyor. Ve insanın onunla başedecek sabrı oluyor.
Mükemmeliyetçilik başa bela. Eşinizin rahat olması boşa değil size biraz rahatlamayi öğretiyor. Bizde de durum aynı Namazlarda da sıkışınca veya nefsinize çok zor gelince farzini kılın. Adet edinmeyin diyecegim ama bu fitrat adet edinmez zaten bunu Bir şeyi tam yapacagiz diye şeytan sagdan yaklaşıyor buna mahal vermemek lazım.
Bu arada çoğunuz da varmis bu mükemmeliyetcilik ve takıntı ile zor olmuyor mu her şeye yetişmek. Ben şimdiden zorlanıyorum misafir vs. de ve biraz salmaya üstünkörü yapmaya alistim. Siz nasıl yetişiyorsunuz?
Allah’i hatirlatan guzel dostlari olmali insanin hayatinda iyiki varsinRica Ederim kuzum herzaman birlikte kilicaz inşaallah namazlarımızı
Sende kuzummm hayat ne tuhaf hiç sevmediğim sevgi karakteri tanıştırdı bizi sevgiyi bile sevmeye başladımAllah’i hatirlatan guzel dostlari olmali insanin hayatinda iyiki varsin
Hahahha yasasin sevgi abla simdi ne yapiyor aceba hala sevgilisiylemi demi hayat mucizelerle doluSende kuzummm hayat ne tuhaf hiç sevmediğim sevgi karakteri tanıştırdı bizi sevgiyi bile sevmeye başladım
Is yerinde izin verilmiyor mu namaz kilmayaNe guzel anlattin isler hic rast gitmiyor ama maalesef calistigimiz icin de hep kilamiyoruz Allah affetsin