Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allah kabul etsin canım daim olsun inşaallah hergun bir sayfa okumaya çalış namaz arkası yatsı namazında mesala öyle öyle onada başlarsın inşaallah
İnşallah kahvem
Okuyordum eşim üç meal kitabi almıştı
Arapça altında çevirisi var yanda türkçe meali onu okurum hem öğreniyorum harfleri biriminden sonra yanda türkçesini okuyorum iyi oluyor

İnşallah kahvem
Okuyordum eşim üç meal kitabi almıştı
Arapça altında çevirisi var yanda türkçe meali onu okurum hem öğreniyorum harfleri biriminden sonra yanda türkçesini okuyorum iyi oluyor
Bir haco var internette çok güzel öğretiyor canım çok kolay Arapça atarım istersen ismini ben şimdi tecvid dersleri dinliyorum com istiyorum makamli okumayı

Rabbin en sevdigi ve salihli kulları arasına koymaya nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 3CE89B79-B2CE-4419-917F-DC965D2465A5.jpeg
    550,6 KB · Görüntüleme: 46
Beş vakit namaz günün sadece 24 te 1’ini alıyor. Evet yanlış okumadınız. 4 te 1’ini değil sadece 24’te 1’ini. Çünkü her günde beş vakit namaz toplam kırk rekâttır. Bir rekât ise 1 dakikada hem de şartlarına uyarak kılınabilmektedir. Dolayısıyla günde 40 dakika eder. Yirmi dakikaya da beş abdest sığar. Kaldı ki bozulmaması şartıyla, bir abdestle günün beş vakit namazı da kılınabilir. Demek ki abdestle beraber beş vakit namaz, sadece 1 saat içine sığmaktadır. Hiçbir insan kendisini yoktan yaratan, türlü nimetlerle donatan ve hayatı her an O’nun elinde olan Rabbi’nin rızasını kazanmak ve minnettarlığını sunmak için yine onun verdiği her günkü ömründen bir saat ayırmayı çok görmemeli. Demek ki bazı insanların çok zor zannedip bir türlü başlayamadıkları namaz, günün sadece bir saatini almaktadır. Ortalama 60–70 yıl yaşanan dünya hayatının mutluluğu için 23 saatini ayıran fakat 1 saatini, tükenmez bir hazine hükmünde olan Cennet hayatının ebedî saadetine ayıramayan bir insan acaba ne yaptığının farkında mıdır?

Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE

Gerçekten islam, o kadar kolay ve guzel bir din ki Allah bıze hıc bırseyi zor kılmamış ne yapıyorsak bız zorlastırıyoruz cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…