• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Screenshot_20210819-054817~2.jpeg

R Roasanayma
Minnosprenses Minnosprenses
Cookiie Cookiie
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
D u t D u t
Jou Jou mi
MssPARE MssPARE
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara

Merhaba ne güzel bir topicmiş... beş yıldır düzenli kılıyorum çok şükür. Düzenli dediysem arada kaçırıyorum veya hastaysam özellikle başım ağrıyor veya dönüyorsa o gün kılmıyorum. Ama sonra sanki hiç bırakmamış gibi tekrar başlıyorum. Maalesef sabah namazlarını son bir yıldır kılamıyorum. 15 aylık bebeğim var sabah namazına kalkınca uyanıyor 😞 sonra uyutmaya çalışınca stres oluyorum, gerisi tembellik, biraz büyüsün kılarım demeler ve kalkmıyorum.
Bu sabah inşallah kalkmaya niyetleniyorum.
Merhaba canım 😊 Allah kabul etsin. ne güzel ben daha yeni başladım. ramazandan beri kılıyorum burayı da motive etsin diye açtım başlayıp bırakıyorum çünkü. 😢 şükür şuan iyi gidiyor benimde iki yaşında kızim var. bezen çocukla çok zor oluyor namaz kilmak ama Rabb'im kolaylaştırır İnşaallah. .. saat kuruyorum canım ben uzağa kuruyorum yanına gidip kapatana kadar uyku dağılıyor birazda erken yatmaya çalışıyorum 😊

Yok kuzum yaa ben arapçada bilmiyorum ki🤦‍♀️ tecvid şöyle dursun🙈
ben seni biliyor diye kalmış aklımda canım Allah'ım nasip etsin inşaallah en kısa zamanda öğrenmeyi..İnternetin olsa kuzum bir hoca var o kadar güzel anlatıyor ki evde kendin öğrenirsin çok kolay aslında 😊

Aynen ön yargı deniyor ya bakalım ne hikayesi var kimse bilmeznkimsenin iç dünyasını maalsef hepimiz yapıyoruz ne yazık ki bende yapıyorum rabbim af etsin
Amin canım hepimiz zaman zaman yapıyoruuz ununut oysa hep aklımızda olması lazım Rabb'im bu gibi durumlardan sakınsin bizleri 🏵️🏵️

ben seni biliyor diye kalmış aklımda canım Allah'ım nasip etsin inşaallah en kısa zamanda öğrenmeyi..İnternetin olsa kuzum bir hoca var o kadar güzel anlatıyor ki evde kendin öğrenirsin çok kolay aslında 😊
Inş kuzum ya rabbim nasip etsin inş 🙏💜

Back