- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.625
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.001
AMİNNNN CANIM1-MssPARE
2- O Okyanus esintisi
3-Magnifiaque
4- M Morlale8
5-Minnosprenses
6-defne-28
7-Nefes0858
8-evremmrv
9- H Hmea
Bugün H Hmea Arkadaşımız için okuyoruz....
Adı ( Hatice ) ismine ve hayırlı Evlat sahibi olması için okunmasını isdeti CANLAR ..Allah hepimizin Dualarını Kabul Etsin
Sagol canim amin insallah allah razi olsun
Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahSagol canim amin insallah allah razi olsun
1-MssPARE
2- O Okyanus esintisi
3-Magnifiaque
4- M Morlale8
5-Minnosprenses
6-defne-28
7-Nefes0858
8-evremmrv
9- H Hmea
Bugün H Hmea Arkadaşımız için okuyoruz....
Adı ( Hatice ) ismine ve hayırlı Evlat sahibi olması için okunmasını isdeti CANLAR ..Allah hepimizin Dualarını Kabul Etsin
Amin canim sagol
Sagol canim allah razi olsun aminn
Canım özel günümdeyim aama başarı için güzel dua okurumHayırlı günleriniz olsun arkadaşlarım nasılsınız yarın yiğenim sınava girecek onun için yasin okurmusunuz ismi berat ege okuyabilecekler soylerse memnun olurum Allah razı olsun
Ben adetliyim kuzum yoksa okurdumHayırlı günleriniz olsun arkadaşlarım nasılsınız yarın yiğenim sınava girecek onun için yasin okurmusunuz ismi berat ege okuyabilecekler soylerse memnun olurum Allah razı olsun
1 adet okurumHayırlı günleriniz olsun arkadaşlarım nasılsınız yarın yiğenim sınava girecek onun için yasin okurmusunuz ismi berat ege okuyabilecekler soylerse memnun olurum Allah razı olsun
Allah razı olsun canım ❣Canım özel günümdeyim aama başarı için güzel dua okurum
Olsun canım yinede Allah razı olsunBen adetliyim kuzum yoksa okurdum
Yinede öyle dua edecem Allah zihin açıklığı versinOlsun canım yinede Allah razı olsun
Canım adetliyim ben dua edebilirim ancakHayırlı günleriniz olsun arkadaşlarım nasılsınız yarın yiğenim sınava girecek onun için yasin okurmusunuz ismi berat ege okuyabilecekler soylerse memnun olurum Allah razı olsun
Tamam canım Allah razı olsunCanım adetliyim ben dua edebilirim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?