- 27 Mart 2019
- 29.793
- 108.769
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.861
Tamam canim sana ve arkadasa okuyorum simdi niyetinizi bilmiyorum msspareninin niyeti icin mi diyecem yanlislik olmasin diye soruyorum
Canım ben bir akrabam için okunsun istedimTamam canim sana ve arkadasa okuyorum simdi niyetinizi bilmiyorum msspareninin niyeti icin mi diyecem yanlislik olmasin diye soruyorum
Tamam canimCanım ben bir akrabam için okunsun istedim
Amin canım diline sağlık
Msspare senin akraban icin okudum allahim sifa versinDuaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.
Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane
Ya Mucib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.
7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.
TEVBE SURESİ 51. AYET(7 tane)
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)
YUNUS SURESİ 107. AYET(7 tane)
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm(u)
ANKEBUT SURESİ 60. AYET(7 tane)
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)
ZÜMER SURESİ 38. AYET (7 tane)
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)
HUD SURESİ 6. AYET(7 tane)
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)
HUD SURESİ 56. AYET (7 tane)
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)
FATIR SURESİ 2. AYET (7 tane)
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)
MssPARE
O Okyanus esintisi
M Morlale8
Minnosprenses
defne-28
Nefes0858
evremmrv
Magnifiaque
H Hmea
kızlar her gün dualarıma devam ediyoruz inşallah
bugün @@kzbnylmz arkadasa okuyoruz saat 21:00 da biticek
Minnosprenses arkadaşa okuyacağız yarın 21:00 kadar
sırayla devam ediyoruz
Amin bitanem ALLAH razı olsunMsspare senin akraban icin okudum allahim sifa versin
Evet tsbiki eklersen sevinirimListeye ekleyim mi
Ekledim canimEvet tsbiki eklersen sevinirim
Okyanus esintisi senin icin okudum allahim kabul etsin niyetin ne ise hayirlisiyla versin insallah
Allah razı olsun cümlemize inşallahhhOkyanus esintisi senin icin okudum allahim kabul etsin niyetin ne ise hayirlisiyla versin insallah
Senden de allah razi olsun insallah canimAllah razı olsun cümlemize inşallahhh
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?