Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Magnifiaque
O Okyanus esintisi
defne-28
Nefes0858
evremmrv
Minnosprenses
Kahve __Kokusu

Kızlar siradaki arkadaşımız M Morlale8 arkadaşımız için okuyoruz

niyetini ne için okunucagini paylasmak isterse dua grubu arkadaşlarımızı etiektliye bilir

paylaşmak istemiyorsa bu akşam 21:00 Ve yarın aksam 21:00 a kadar arkadaşımızın niyeti diyerek dualarımızı okuyalım inşallah rabbim.kabul eder

arkadaşlar dualarımızı okuyunca okudum diyelim ki eksik olmasin ve dua katılım var mi yok mu belli olsun lütfen

Kizlar ben bir hâta yaptim bana bildirim gelmedi baslamissiniz ben bugun baslayip tek tek okuyorum insallah

Kizlar ben bir hâta yaptim bana bildirim gelmedi baslamissiniz ben bugun baslayip tek tek okuyorum insallah
Bildirim gelmedi mi oysa hepsinde etiketisin canım
Demek bir hata oldu

Vaktin olursa ilk gün bana dün okyanus esintisine yarın.kzbnylmz okuyoruz öyle ağır dualar değil tammalrsan tekrar yazarsin
ALLAH kabul etsin

Bildirim gelmedi mi oysa hepsinde etiketisin canım
Demek bir hata oldu

Vaktin olursa ilk gün bana dün okyanus esintisine yarın.kzbnylmz okuyoruz öyle ağır dualar değil tammalrsan tekrar yazarsin
ALLAH kabul etsin
Kuzum bende bir problem var sanirim tek burdan degil bildirim gelmeyen heryere gec kaliyorum insallah okuycam hepinize tabi

Niyetinizden ne geçiyorsa öyle dua edin.canim rabbim kabul etsin inşallah dualarımizi

Kendim için okudum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin oldu sevincini yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…