- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 33
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.841
O Okyanus esintisi arkadaşım için okudum rabbim niyetin neyse kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O Okyanus esintisi arkadaşım için okudum rabbim niyetin neyse kabul etsin inşallah
Amin kızlar ALLAH kabul etsin yüreğinize sağlık
Kizlar ben bir hâta yaptim bana bildirim gelmedi baslamissiniz ben bugun baslayip tek tek okuyorum insallahMagnifiaque
O Okyanus esintisi
defne-28
Nefes0858
evremmrv
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
Kızlar siradaki arkadaşımız M Morlale8 arkadaşımız için okuyoruz
niyetini ne için okunucagini paylasmak isterse dua grubu arkadaşlarımızı etiektliye bilir
paylaşmak istemiyorsa bu akşam 21:00 Ve yarın aksam 21:00 a kadar arkadaşımızın niyeti diyerek dualarımızı okuyalım inşallah rabbim.kabul eder
arkadaşlar dualarımızı okuyunca okudum diyelim ki eksik olmasin ve dua katılım var mi yok mu belli olsun lütfen
Bildirim gelmedi mi oysa hepsinde etiketisin canımKizlar ben bir hâta yaptim bana bildirim gelmedi baslamissiniz ben bugun baslayip tek tek okuyorum insallah
Kuzum bende bir problem var sanirim tek burdan degil bildirim gelmeyen heryere gec kaliyorum insallah okuycam hepinize tabiBildirim gelmedi mi oysa hepsinde etiketisin canım
Demek bir hata oldu
Vaktin olursa ilk gün bana dün okyanus esintisine yarın.kzbnylmz okuyoruz öyle ağır dualar değil tammalrsan tekrar yazarsin
ALLAH kabul etsin
Tamam canım allah kabul etsinKuzum bende bir problem var sanirim tek burdan degil bildirim gelmeyen heryere gec kaliyorum insallah okuycam hepinize tabi
Niyetinizden ne geçiyorsa öyle dua edin.canim rabbim kabul etsin inşallah dualarımiziMagnifiaque
O Okyanus esintisi
defne-28
Nefes0858
evremmrv
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
niyetini ne için okunucagini paylasmak isterse dua grubu arkadaşlarımızı etiektliye bilir
paylaşmak istemiyorsa bu akşam 21:00 Ve yarın aksam 21:00 a kadar arkadaşımızın niyeti diyerek dualarımızı okuyalım inşallah rabbim.kabul eder
arkadaşlar dualarımızı okuyunca okudum diyelim ki eksik olmasin ve dua katılım var mi yok mu belli olsun lütfen
Tamam canım etiket yapicamMssPARE canım benim adımı da eklermisin Ferda ismime niyetle okunmasını isterim
Kendim için okudum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin oldu sevincini yaşatsın inşallahMagnifiaque
O Okyanus esintisi
defne-28
Nefes0858
evremmrv
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
Yok canım duamızda namaz yok ama.kendin vakit namazini kilBende okuyacam insallah rahatsizdim sayfaya giremedim okuyup yazacam namaz kilinacak mi
Tamam canim rabbim nasip ederse dualari okuyup bildirecemYok canım duamızda namaz yok ama.kendin vakit namazini kil
Listeye ekleyim miTamam canim rabbim nasip ederse dualari okuyup bildirecem