- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.821
Amin canım cümlemizden Allah razı olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsinAmin canım allah razı olsun rabbim seninde duanı kabul etsin
Gerçektende öyle bugün evi kaldırdım vakit bulamam dedim için rahat etmedi o engamede kıldım şükür Allah namaz sevgimizi artirsinÖğle namazı vakti Eki Görüntüle 2858383
Kahve __Kokusu
@Cemoos
@tiniminihaniim
@MssPARE
@Minnosssprensess
@Emma3
@Ayca_06
H Hmea
@Catlak-kurabiye
@Kzbnylmz
@dut agaci
@Asyacoban
@ASSOSyal
@evremmrv
@coconatt
@Magnifiaque
@sev9
@Nefes0858
@Okyanus esintisi
@halleycik
@akimel
@defne-28
@teolog8579
@sevgitek
@Niloyatospikk
@N u r
T There is Hope
Allah kabul etsin inşallah kahvemGerçektende öyle bugün evi kaldırdım vakit bulamam dedim için rahat etmedi o engamede kıldım şükür Allah namaz sevgimizi artirsin
Amin kuzum. cobuk gel yanıma bekliyorumAllah kabul etsin inşallah kahvem
Bir atlatsam canım gelicem anlamadığım şekilde uzun sürdü bu ayAmin kuzum. cobuk gel yanıma bekliyorum
Allah Allah bitkisel kür falan birşeyler kullandın mi onlarda döngüyü değiştiriyor canımBir atlatsam canım gelicem anlamadığım şekilde uzun sürdü bu ay
C life diye bi macun kullanmıştım belki ondandır canımAllah Allah bitkisel kür falan birşeyler kullandın mi onlarda döngüyü değiştiriyor canım
Canım benim saol ALLAH razı.olsun amin canım inşallahMssPARE için okudum .rabbim akrabanın ve tüm hastaların şifasını versin
Yok canım bir sorun olmazKızlar hayırlı akşamlar dün bakamadım hastane işlerim vardı Allah nasip ederse 9a kadar okuyacağım biraz sarkarsa sıkıntı olmaz dimi bu seferlik böyle oldu hakkınızı helal edin aşılama için tedaviye başlıcaktik doktor tüp bebek dedi bakalım hayırlısı bizim için
Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.
Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane
Ya Mucib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.
7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.
TEVBE SURESİ 51. AYET(7 tane)
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)
YUNUS SURESİ 107. AYET(7 tane)
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm(u)
ANKEBUT SURESİ 60. AYET(7 tane)
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)
ZÜMER SURESİ 38. AYET (7 tane)
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)
HUD SURESİ 6. AYET(7 tane)
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)
HUD SURESİ 56. AYET (7 tane)
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)
FATIR SURESİ 2. AYET (7 tane)
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)
DUA GRUBUMUZ
1-MssPARE
2- O Okyanus esintisi
3- M Morlale8
4-Minnosprenses
5-defne-28
6-Nefes0858
7-evremmrv
8-Magnifiaque (Merve)
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
Rabbim kabul etsinMagnifiaque
evremmrv
Cemoos
Nefes0858
defne-28
M Morlale8
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
kızlar duamızı saat 21:00 da bitiriyoruz benim için okundu ALLAH razı olsun hepinizde
şimdi listeden devam ediyoruz arkadaşlar O Okyanus esintisi arkadaşımız için okuyoruz inşallah
yarın akşam 21:00 kadar sonra sırayla gidicez inşallah rabbim çabamızı duamızı görsün ve kimin ne dileği varsa versin
Amin minnosummRabbim kabul etsin
Magnifiaque
evremmrv
Cemoos
Nefes0858
defne-28
M Morlale8
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
kızlar duamızı saat 21:00 da bitiriyoruz benim için okundu ALLAH razı olsun hepinizde
şimdi listeden devam ediyoruz arkadaşlar O Okyanus esintisi arkadaşımız için okuyoruz inşallah
yarın akşam 21:00 kadar sonra sırayla gidicez inşallah rabbim çabamızı duamızı görsün ve kimin ne dileği varsa versin
Amin defnecim bitanem ALLAH razi
ALLAH kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?