- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.801
Evet kuzum başladık Allah'ın izniyle.. manevî desteğine ihtiyacım olucak aradaAh bitanem geri başladın bildirimlereregl dönemimdeyim az kaldı hemen başlıcam biter bitmez
Allah razı Olsun ne güzel bir davet
Ya Şafi 391 ya mucib 158 tane mi okuyoruz yoksa o da mı 7 ye bölünecek canım ?Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.
Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane
Ya Mucib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.
7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.
TEVBE SURESİ 51. AYET
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)
YUNUS SURESİ 107. AYET
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm(u)
ANKEBUT SURESİ 60. AYET
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)
ZÜMER SURESİ 38. AYET
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)
HUD SURESİ 6. AYET
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)
HUD SURESİ 56. AYET
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)
FATIR SURESİ 2. AYET
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)
DUA GRUBUMUZ
1- O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi
2- M Morlale8 M Morlale8
3-Minnosprenses Minnosprenses
4-defne-28 defne-28
5-Nefes0858 Nefes0858
6-evremmrv evremmrv
7-MssPARE MssPARE
dualarımız 26.05.2021 çarşamba saat 21:00 de başlayacak inşallah.
listemiz sakı günü kapanacak arkadaşlar.
düzenli birdirim yapacagız.
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
aarkadaşlar bu akşam başlıyoruz inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin
kendi işlerimden kk ya girip takip edemedim başka arkadaşlar listeye girmek istedilerse yine bende okurum derseler etiket yaparım
Kahve __Kokusu listede göremedim canım olurda ben giremezsem etiketlerde yardımcı olur Cemoos inşallah siteye girdikçe paylaşım yapicak arkadaşlar
Herkesin duası kabul olsun bugün ki dua benim için okunucak inşallah yarın ısteyen kişiye okuyalım rabbim duamızı kabul etsin allah razı olsun gönlünüzden geçeni rabbim versin
Tamam canım ilk ben olsun oraya yazdım tekrar düzeltme yapılıp karışıklık olmasınİlk sizin için okuyabiliriz beni en sona ekleseniz de olur
Canım hayır esmalar yani ya safi ve ya mucib bölüşmeyecek herkes yazılan rakamı çekicek zaten sayı az bölünmeden sabit sayısı ceklicek diğer ayetler 7 kez okunucakYa Şafi 391 ya mucib 158 tane mi okuyoruz yoksa o da mı 7 ye bölünecek canım ?
Evet zaten az kişiyiz hemen bitiyorTamam canım ilk ben olsun oraya yazdım tekrar düzeltme yapılıp karışıklık olmasın
Nasılsa herkes için okunucak az kişiyiz bide
Evlat için değildi canım ama dileğini yazmamışMssPARE okudum rabbim Salih evlatlar nasip etsin inşallah canım
Evlat için biliyordum ama niyeti neyse kabul olsun inşallah
Canım bir akrabamın şifası için şifa ayetleri olduğu için yazmadımMssPARE okudum rabbim Salih evlatlar nasip etsin inşallah canım
Aynen cemoscum bir akrabamın şifası icin
Cemos düzeltme yapmış istersen bak canımEvet zaten az kişiyiz hemen bitiyorşimdi ben 2. Sırada mı oluyorum yani
Rabbim şifasını versin tez zamanda inşallah canımCanım bir akrabamın şifası için şifa ayetleri olduğu için yazmadım
bugünMssPARE arkadaşımızın duası için okuyoruz arkadaşlar.
yarın akşam 21:00 e kadar okudugumuzu bildirelim lütfen.
dileğini ve ismini söylemek isteyen yazsın ekleme yapalım.okuduk diye bildirim yapalım lütfen.
Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.
Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane
Ya Mucib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.
7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.
TEVBE SURESİ 51. AYET(7 tane)
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)
YUNUS SURESİ 107. AYET(7 tane)
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm(u)
ANKEBUT SURESİ 60. AYET(7 tane)
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)
ZÜMER SURESİ 38. AYET (7 tane)
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)
HUD SURESİ 6. AYET(7 tane)
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)
HUD SURESİ 56. AYET (7 tane)
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)
FATIR SURESİ 2a. AYET (7 tane)
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)
DUA GRUBUMUZ
1-MssPARE
2- O Okyanus esintisi
3- M Morlale8
4-Minnosprenses
5-defne-28
6-Nefes0858
7-evremmrv
8-Magnifiaque (Merve)
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
Yazmadım şifa ayetleri olunca canım şimdi paylaştım inşallah şifa olur ALLAH razı olsun
Tamam kuzum benimCanım hayır esmalar yani ya safi ve ya mucib bölüşmeyecek herkes yazılan rakamı çekicek zaten sayı az bölünmeden sabit sayısı ceklicek diğer ayetler 7 kez okunucak
Allah razı olsun canım benimTamam kuzum benim
Okudum Allah kabul etsin rabbim tez vakitte akrabana da şifa versin amiinnnDUA GRUBUMUZ
1-MssPARE MssPARE
2- O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi
3- M Morlale8 M Morlale8
4-Minnosprenses Minnosprenses
5-defne-28 defne-28
6-Nefes0858 Nefes0858
7-evremmrv evremmrv
8-Magnifiaque Magnifiaque
Kızlar dua benim için okunuyor ALLAH razı olsun
Bir akrabamın şifası için okunuyor
Inşallah herkese ve arabama şifa olur ALLAH kabul etsin inşallah
Amin canım allah razı olsun rabbim seninde duanı kabul etsinOkudum Allah kabul etsin rabbim tez vakitte akrabana da şifa versin amiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?