- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.141
Ben adet oldum kızlar katilamiyacam adetli okunmaz heraldeAllahümme Ya Evvelü
Ya Varis
Enbiya Suresi 87. Ayet
Enbiya Suresi 89. Ayet
Saffat Suresi 100. Ayet
hanımlar ben bu dualarımızı hazırladım.
5 duamız(esmamız) var.
sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz.
bir kişiye toplam 100 adet ediyor.
listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz.
tedavisi olan kişiler tarih belirlerse listeye ayarlama yapacagım.
okudugumuzu lütfen belirtelim.
hergün 21:00 de listeyi ve okunacak kişiyi paylasacagım.
başlama tarihi 13 Mayıs 2021
Perşembe 21:00
1-Magnifiaque Magnifiaque
2-Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi
4-Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8 M Morlale8
6Nefes0858 Nefes0858
7-Cemoos Cemoos
8-coconatt coconatt
9- H halleycik H halleycik
10- A akimel A akimel
11-ASSOSyal ASSOSyal
12-Ayca_06 Ayca_06
13-sev9 sev9
14-defne-28 defne-28
15-evremmrv evremmrv
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederiz
listemiz 2 gun acık lütfen paylasalım daha cok dualarla bulusalım...
Arkadaşlar bu akşam 21:00 de okuyacağınız duaları ve kime okuyacağımizi paylaşacağım inşallah.1gun içinde okudum diye dönüş yaparsınız aktif olduğumuzu takip edebileyim.liste yarın akşam 18:00 civarı kapanacak.isteyen arkadaşları eklemeye devam ediyorum.
Hepinizin bayramı mübarek olsun.saglikli,huzurlu,mutlu bayramlar
Eki Görüntüle 2848236
Tedbirler çekilir canım ama ayetler okunmazBen adet oldum kızlar katilamiyacam adetli okunmaz heralde
Regl iken okunabiliyor canım bilerek seçtim zaten hepimiz olacağız malumBen adet oldum kızlar katilamiyacam adetli okunmaz heralde
Bu duaları bitirince başka duaları okuruz canım ama toplu hangi dua onu bilmiyorum ben.var mi aklında bişey.Cemoos Kahve __Kokusu kızlar şimdi aklıma geldi her bir kişiye okunan dualardan sonra toplu dua gibi birşey yapacak mıyız?
Öyle değil canım. Mesela bir saat belirleriz o saatte herkes aynı anda belli bir duamızı ederiz bağışlama duası gibi düşün. Sonra herkes kişisel olarak dua eder. Yani okuma bittikten sonra hem okunan kişiye hemde aynı anda herkes birbirine dua edecek. Mantıklı olur mu bilemedim yinedeBu duaları bitirince başka duaları okuruz canım ama toplu hangi dua onu bilmiyorum ben.var mi aklında bişey.
Olur tabii canım.oyle okuyacagimiz duayı bulalım.inşallah toplu dua da ederiz.ben düşünmemiştim aklıma bişey gelmedi şuanÖyle değil canım. Mesela bir saat belirleriz o saatte herkes aynı anda belli bir duamızı ederiz bağışlama duası gibi düşün. Sonra herkes kişisel olarak dua eder. Yani okuma bittikten sonra hem okunan kişiye hemde aynı anda herkes birbirine dua edecek. Mantıklı olur mu bilemedim yinede
Regl iken okunabiliyor canım bilerek seçtim zaten hepimiz olacağız malum
Olur tabii canım.oyle okuyacagimiz duayı bulalım.inşallah toplu dua da ederiz.ben düşünmemiştim aklıma bişey gelmedi şuan
Ben tanıdıklarıma bı sorayim canım vardır buluruz toplu dua araştıralım bakalım.Bende başkasından duydumama çok hoşuma gitmişti kuzum. O duayı nerden bulacağız yada o tarz dua yazabilecek iyi bilgisi olan varsa da olabilir aslında.
Canım bugün başladı dimiAllahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
BugünMagnifiaque ve Cookiie için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1-Magnifiaque
2-Cookiie
3- O Okyanus esintisi
4-Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6-Nefes0858
7-Cemoos
8-coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
11-ASSOSyal
12-Ayca_06
13-sev9
14-defne-28
15-evremmrv
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederiz
Evet canım yarın 21:00 e kadar ilk iki arkadasimiza okumaya basliyoruz.Canım bugün başladı dimi
Tmm canımEvet canım yarın 21:00 e kadar ilk iki arkadasimiza okumaya basliyoruz.
Aslında keşke herkes adını söylese canımEvet canım yarın 21:00 e kadar ilk iki arkadasimiza okumaya basliyoruz.
Başladık canım yarın bu saate bitiricez.insalahCanım bugün başladı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?