Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ben adet oldum kızlar katilamiyacam adetli okunmaz heralde

Bu duaları bitirince başka duaları okuruz canım ama toplu hangi dua onu bilmiyorum ben.var mi aklında bişey.
Öyle değil canım. Mesela bir saat belirleriz o saatte herkes aynı anda belli bir duamızı ederiz bağışlama duası gibi düşün. Sonra herkes kişisel olarak dua eder. Yani okuma bittikten sonra hem okunan kişiye hemde aynı anda herkes birbirine dua edecek. Mantıklı olur mu bilemedim yinede

Olur tabii canım.oyle okuyacagimiz duayı bulalım.inşallah toplu dua da ederiz.ben düşünmemiştim aklıma bişey gelmedi şuan

Olur tabii canım.oyle okuyacagimiz duayı bulalım.inşallah toplu dua da ederiz.ben düşünmemiştim aklıma bişey gelmedi şuan

Bende başkasından duydum ama çok hoşuma gitmişti kuzum. O duayı nerden bulacağız yada o tarz dua yazabilecek iyi bilgisi olan varsa da olabilir aslında.

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün Magnifiaque ve Cookiie için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque
2- Cookiie
3- O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6- Nefes0858
7- Cemoos
8- coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06
13- sev9
14- defne-28
15- evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederiz

Canım bugün başladı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…