- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.001
Ben biliyorum ama yavaş okuyorumM Morlale8Cemoos Ayca_06 Magnifiaque coconatt ASSOSyal Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie
kimler arapça okumasını biliyor arkadaşlar ona göre okuma sayımızı berilleyelim
Ben bilmiyorum Arkadaş Türkçede olur. DemiştiM Morlale8Cemoos Ayca_06 Magnifiaque coconatt ASSOSyal Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie
Olsun kuzum öylesi daha makbul zorlandığın her harf başına sevap yazılıyor inşallahBen biliyorum ama yavaş okuyorum
Ben bilmiyorumM Morlale8Cemoos Ayca_06 Magnifiaque coconatt ASSOSyal Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie
Manası değişiyor diyorlar kuzumBen bilmiyorum Arkadaş Türkçede olur. Demişti
Ben bilmiyorum
Canım Meryem suresi olmasa ben okunan duaları bulayım.onlar her halde okunabiliyor.daha sonra sayımızı çoğaltır Meryem süresine niyet ederiz.ayarlamasini ben yaparım istersenizCogu bilmiyor listedekilerin canım. nasıl okuyacaz
Çok güzel olur canım çoğumuz bilmiyoruz sayfada bilenler okusun derseniz ben onada kabulum . ben okurum kendi adımaCanım Meryem suresi olmasa ben okunan duaları bulayım.onlar her halde okunabiliyor.daha sonra sayımızı çoğaltır Meryem süresine niyet ederiz.ayarlamasini ben yaparım isterseniz
Az kişi olunca okumak çok uzun sürer canım.ama mazaretsiz olanlar 10 kişi olursa bir kişiye 2 günde okuyabiliriz arada.Çok güzel olur canım çoğumuz bilmiyoruz sayfada bilenler okusun derseniz ben onada kabulum . ben okurum kendi adıma
Canım Meryem suresi olmasa ben okunan duaları bulayım.onlar her halde okunabiliyor.daha sonra sayımızı çoğaltır Meryem süresine niyet ederiz.ayarlamasini ben yaparım isterseniz
Önemli değil canım başka dualarda okurum ben olmadıManası değişiyor diyorlar kuzumbilenleri bir belirleyelim bakalım, olmadı sizede dua okuturuz
Aynen canım şimdi okuyabileceklerimizin listesini hazırlarım benİyi olur canım önce başka dualarla başlayalım estağfurullah çekelim ya varis 70.000 düşerek
Tamam canım en kidemlimiz sensin kontorol sendeAz kişi olunca okumak çok uzun sürer canım.ama mazaretsiz olanlar 10 kişi olursa bir kişiye 2 günde okuyabiliriz arada.
Ben bı taslak yapayım sana göndereyim listeyi belirleyip okuyalım.
Canım Meryem suresi olmasa ben okunan duaları bulayım.onlar her halde okunabiliyor.daha sonra sayımızı çoğaltır Meryem süresine niyet ederiz.ayarlamasini ben yaparım isterseniz
Çok iyi düşünmüşün canım Allah razı olsunAynen canım şimdi okuyabileceklerimizin listesini hazırlarım ben
Sonra listeyi yaparız bol bol okuruz inşallah.
Hz zekeriyanin duasıHz zekeriyanin duasi olabilir
Rabbi hebli minessalihin
Veya enbiya suresinde gecen ayet
Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin
Veya Esma olarak
ya halik ya bari ya musavvir olabilir
Veya kisa ismi azam da olabilir
Ben bilmiyorumM Morlale8Cemoos Ayca_06 Magnifiaque coconatt ASSOSyal Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie
Ben biliyorum canımM Morlale8Cemoos Ayca_06 Magnifiaque coconatt ASSOSyal Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie
Bende onu dicektim canım meryem suresi uzun bi sure sayımızda az olduğundan biraz zorlanıcak sanki arkadaşlar. Daha kısa bişeyler bulsak kimse zorlanmasınCanım Meryem suresi olmasa ben okunan duaları bulayım.onlar her halde okunabiliyor.daha sonra sayımızı çoğaltır Meryem süresine niyet ederiz.ayarlamasini ben yaparım isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?