Namaria Günlükleri

Bugun mersindeyim anneyi ziyarete geldim. Oglen icin marinaya gidip susi yiyecegim hic yemedim arkadaslarim bir yer ismi soylediler deneyelim bakalım 😂
Canım ben Mersini baya bilirim 2 teyzem bir de anneanne orda. Bence susı çok ısmarlama bir tadına bak. Içinde çiğ balık olmayanlardan dene 1 tane yengeçli işte 1 tane de çiğ olanlardan işte. Ama tabi damak tadı herkese göre değişir. Bir de başka bir konu var. Yapan kişi yabancı mı ona bir bak.

Canım ben Mersini baya bilirim 2 teyzem bir de anneanne orda. Bence susı çok ısmarlama bir tadına bak. Içinde çiğ balık olmayanlardan dene 1 tane yengeçli işte 1 tane de çiğ olanlardan işte. Ama tabi damak tadı herkese göre değişir. Bir de başka bir konu var. Yapan kişi yabancı mı ona bir bak.
Aynen canim zaten tadimlik bakicam icimde kalmasin deneyim 😂 mekan iyi bir mekan dediler canim insallah iyidir yapan kisi

Sagol canim benim insallah yol uzun daha da gider 🥰💞
Sen nasilsin?
Iyiyim canim dün bir arkadaşımla buluştuk epey bir oturduk dışarda yemek yedik benim boşanma sürecinden konuştuk biraz etkilendim başıma ağrı girdi ama bu gün çok iyiyim bin şükür

Iyiyim canim dün bir arkadaşımla buluştuk epey bir oturduk dışarda yemek yedik benim boşanma sürecinden konuştuk biraz etkilendim başıma ağrı girdi ama bu gün çok iyiyim bin şükür
Cok sukur canim su surecin de bir an ince bitseydi hayirlisiyla

İyi geceler sevgili günlük bugünkü sporum yürüyüştü aksam da anneyle balik yemeye gittik saglikliydi genel olarak 🥰

vaaav süper sonuç ablacım solladın geçtin beni maşallah daim olsun :KK19:
bizim kilolarımızda motivasyon çok önemli yolumuz da uzun tek başıma devam etmek istemedim o yüzden yeni bir takımda başlangıç yaptım bugün. Rabbim utandırmasın inşallah :KK200:
Günlük sayfama da devam edeceğim haftaya gelsin 2'li rakamlar inşallah :)
senin sayfana da iade-i ziyaret için gelirim ablacım borcam hediyemi alıp :)))
yok kuzum ne sollamasi
Ben yerimde sayarken, sen üstüme 20 kilo verdin 😅😅😅

Her zaman beklerim tatlim, ben maddiyatci degilim hediye şart degil 😂😂😂
öncesi ve sonrasi paylasimimi da yapayim sayfamdan 🥰 Bugün mezun oluyorum :)
Allah izin verirse 80 civari bir tane daha yapacagim.
Bi masallahinizi alırım 💞
Eki Görüntüle 2705966

etiket de yapayım kimse görmedi :)
Umut_2019 Umut_2019 canım
@ekim2009 ablacım göremedim seni de 3-4 gündür iyisindir inşallah :)
@Pain Killer canım seni de etiketledim yarışmadayız diye :)
@KumsalveDeniz komşum :)
Muhtesemmm bi degisim cnm 😍😍😍cok tebrik ederim 😍

yok kuzum ne sollamasi
Ben yerimde sayarken, sen üstüme 20 kilo verdin 😅😅😅

Her zaman beklerim tatlim, ben maddiyatci degilim hediye şart degil 😂😂😂

Muhtesemmm bi degisim cnm 😍😍😍cok tebrik ederim 😍
Allah razi olsun ablacim 😍 insallah daim olur kurtuluruz fazlaliklarimizdan 🥰💞

Gunaydin sevgili günlük bugun hataya donus var anne evi iyiydi 😂
Yapcak bisey yok lolisim (kedim) isler beni bekler 👍

Bugün Rabiul Evvel ayina girdik Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin dogdugu ay Mevlid ayi 💞
İnsallah bol salavat çekelim mevlidler okuyalim dinleyelim 🥰💞

Çok şükür Rabbim nasip etti. Camilerde mevlitler olurdu. Bu yıl olacak mı bakalım. Rabbim hayırlı bir şekilde ibadetle gecirmeyi nasip etsin Amin

öncesi ve sonrasi paylasimimi da yapayim sayfamdan 🥰 Bugün mezun oluyorum :)
Allah izin verirse 80 civari bir tane daha yapacagim.
Bi masallahinizi alırım 💞
Eki Görüntüle 2705966

etiket de yapayım kimse görmedi :)
Umut_2019 Umut_2019 canım
@ekim2009 ablacım göremedim seni de 3-4 gündür iyisindir inşallah :)
@Pain Killer canım seni de etiketledim yarışmadayız diye :)
@KumsalveDeniz komşum :)
Muhteşem bir değişim 😍😍😍 tebrik ederim canım harikasın 🙏❤️

Herkese hayırlı akşamlar malum pazar günü abur cubur yemedim ama akşam yemeğinde yemek yetişmeyince menemen yaptım yanında da biraz ekşi mayalı ekmek yedim ah genetiğin ekmege aşığım ya. 🤣

Herkese hayırlı akşamlar malum pazar günü abur cubur yemedim ama akşam yemeğinde yemek yetişmeyince menemen yaptım yanında da biraz ekşi mayalı ekmek yedim ah genetiğin ekmege aşığım ya. 🤣
Hayirli aksamlar canim ben de evime ve kedime kavustum bi activia yedim soda ictim gelince simdi yaticam yarin mesai var 💞

X