sağol canım benim Allah razı olsunAmin canım inşallah
Sen yeterki hedefine ulas canim kendim vermis gibi mutlu olurumyeni takimin Hayirli olsun insallah
Agrilarim oluyor arada ama Cok sükür iyim canimsağol canım benim Allah razı olsun
sen nasılsın agrıların nası oldu canım? fitliği koruyorsun değil mi
Rabbim sifa versin canim dikkat et kendine agur kaldirmaAgrilarim oluyor arada ama Cok sükür iyim canimbu ara yine kudurdum canim Ama insallah dizginlicem
Masallah canim bi sorun yok degil miSelamlar canim benim ben de iyiyim bu gün çok değişik bir gündü yemekhanede yemek yiyemedim öyle gecistirdim. Ama ben de genel olarak dikkat ediyorum.
Iyi canım yoğunluk vardı bir de çevremden de çok danışan oluyor onlara da yetiştim. Bir de bir yakınım var eczacı eşine güvenmiş o da hatalar yapmış. Kadın cezaevine girecek hiç yoktan ona üzüldüm.Masallah canim bi sorun yok degil mi
Ay cok uzucu canim ya hayirlisi olsun insallah para cezasina falan cevrilirIyi canım yoğunluk vardı bir de çevremden de çok danışan oluyor onlara da yetiştim. Bir de bir yakınım var eczacı eşine güvenmiş o da hatalar yapmış. Kadın cezaevine girecek hiç yoktan ona üzüldüm.
Canım internette granola tarifleri var. Bir dene istersen yulafla pişiriliyor. Tutturan çok güzel yapıyorBugun diyet mezun rozetim tanimlandi
Cok istiyordum ve basardim darisi iki ve ucuncu mezuniyetime ve hedef kiloma insallah
Gunaydin GokcemGünaydın canım benim spora gidiyor musun yine
Ben de iyiyim evde ne sporu yapıyorsun ben de stepper aalacağımGunaydin Gokcem
Spora haftada 3 gun gidiyorum canim diger gunler de evde yapiyorum.sen nasilsin?
ben evde yoga ve cardio yapıyorum canım leslie ve chloe ting videolarıBen de iyiyim evde ne sporu yapıyorsun ben de stepper aalacağım
Canım minik bir alet kol ve bacak çalıştırıyor biraz eliptik bisiklete benziyorben evde yoga ve cardio yapıyorum canım leslie ve chloe ting videoları
stepper ne ki kuzum?
netten bakayım canımCanım minik bir alet kol ve bacak çalıştırıyor biraz eliptik bisiklete benziyor
Kardiyo için baya etkili bu süreçte spora gidemezsen bunu kullanırsınnetten bakayım canım
sağol canım çok pahalı değil güzelmiş dediğin gibi gidemezsem alırım canımKardiyo için baya etkili bu süreçte spora gidemezsen bunu kullanırsın
Aleykum selam Gökçem cok sükür iyiyim ya iş biraz yogun bu aralar kabuller hakedişler falan çok sükür halimize sen nasılsın canım iyi misin?Selamlar Almıla canım benim nasılsın. Her şey yolunda mı merak ettim seni