Ben de iyiyim canım biraz sağlık problemlerim var. Daha önce 2 ay adet olamadım sonra bir oldum 16 gündür devam ediyor. Korkuyorum baya. Ama onun dışında iyiyimAmin kuzum insallah artik evde yemek yapmaya basladim ya deeim yogurt da yapayim hazır hazır nereye kadar
Sen nasilsin canim?
Aa gecmis olsun canim 16 gun baya uzunmus kan yapici seyler ye bol su ic insallah sivi kaybi da olur. Korkma canim 2 ayin afisi cikiyor da yine de dikkat et kuzumBen de iyiyim canım biraz sağlık problemlerim var. Daha önce 2 ay adet olamadım sonra bir oldum 16 gündür devam ediyor. Korkuyorum baya. Ama onun dışında iyiyim
Sağol canım benim ilk defa böyle oldu. Ama geçer INŞAALLAHAa gecmis olsun canim 16 gun baya uzunmus kan yapici seyler ye bol su ic insallah sivi kaybi da olur. Korkma canim 2 ayin afisi cikiyor da yine de dikkat et kuzum
Canım bu kadar ekmek veriyor et yok balık yok triglerisit balıktan etkilenmez ki. Benim kardeşim dahiliye doktoru Ona da sordum. Balık yemek daha mantıklı dedi.Diyetisyenden geldim ilk gorusme icin eh diyelim herkes farkli bi yontem sunuyor denek olduk
En azindan vucut yad kas vs oranlari olculmus oldu.Neyse anlatayim onun tartisinda 98.00 ciktim kusuratsiz
İdeal kilo 59.7
Yag orani %38.4 totalde 37.6 kg yag varmis bende daha fazla bekliyodum sevindim 15 kilo yagdan versek iyi olur dedi.
Kas orani %58.5 totalde 57kg kas varmis
İc yaglanma %8 aralik %13e kadar ama %5 falan iyi olur dedi
buna cok sevindim baya azalmis bence
Metabolik yas 44
Menu olarak da 10 gun et-tavuk balik yok trigliserid yuksek diye mi bilmiyorum ama cok severim dedim 1 aksama koydu sadeceiki menu de sebze salata yogurt tarzi bi de ara var.
Ekmek konusunda biraz canım sıkıldı sabah 2 oglen 2 dilim tam bugday aksam da 2 dilim tuzsuz etimek yazdi bende insulin direnci var cok degil mi dedim 3-4 dilimi gecmiyodum dedim ekmegi azaltip yemegi cogaltsam bu sefer baska yerden biseler olcak boyle bi gidelim harfi harfine bana guvenin diyo güvenmediğimi anladi
Bakalim hayirlisi olsun insallah tabi ki dunden baligim vardi cope atamazdim simdi onu yedim yarindan itibaren listeye gore gideyim bari
canim cok sagol benim icin sormussun Allah razi olsunCanım bu kadar ekmek veriyor et yok balık yok triglerisit balıktan etkilenmez ki. Benim kardeşim dahiliye doktoru Ona da sordum. Balık yemek daha mantıklı dedi.
Cok teşekkür ediyorum guzel dilekleriniz icinumarım başarırsın ^^
Canım hastahane diyetisyeni mi.canim cok sagol benim icin sormussun Allah razi olsun
Dedigin gibi canim benim de aklimda soru isaretleri olustu bilemedim
Canım hastahane diyetisyeni mi.
Canim yok ozel diyetisyen hastane diyetisyeni degil. adanada degilim canim hataydayim online da istemiyorum yuz yuze olcum daha iyi bi de boyle deniyimAdanada irem şen var. Çok ilgili birisi bir araştırsan canım
Aaa evet ölçüm önemli. Ben bir ara baya zayıflamaya takmıştım ilçede yaşıyordum o dönem kendime tanitanin katlanabilir ölçüm cihazından almıştımCanim yok ozel diyetisyen hastane diyetisyeni degil. adanada degilim canim hataydayim online da istemiyorum yuz yuze olcum daha iyi bi de boyle deniyim
Evet canim bugun olcumleri gormus oldum bi sure giderim baktim uymuyo değiştiririm canimAaa evet ölçüm önemli. Ben bir ara baya zayıflamaya takmıştım ilçede yaşıyordum o dönem kendime tanitanin katlanabilir ölçüm cihazından almıştım
Cnm belki önden hızlı verdirmek istemiştir detoks gibicanim cok sagol benim icin sormussun Allah razi olsun
Dedigin gibi canim benim de aklimda soru isaretleri olustu bilemedim
Canim hosgeldin ya cok sevindim gunlugumde seni gormek cok guzelCnm belki önden hızlı verdirmek istemiştir detoks gibi
Hoşbuldum tatlımCanim hosgeldin ya cok sevindim gunlugumde seni gormek cok guzel
Kuzum haklisin yontemini anlamadim etten uzak durmak bi sure iyi gelir kolesterol icin falan ama ekmegi onun yazdigi sekilde yemiyorum fazla geliyo
10 gun sonra kontrol var canim o zamana belli olur uymaya calisicam listesine en azından goreyimHoşbuldum tatlımsen kendine göre ayarla o zmn ben de merak ettm kuzum