Namaria Günlükleri

Tamam cnmm özellikle spor azmine bayılıorm valla maşallah ben bayağı tembellik ettim haftasonu başlıcam inşallah yine
Grupta da paylastim canim 100 un altina dusunce kendime sözüm vardi yeni yoga ve egzersiz matlari bi de hafif dumbell aldim hem motivasyon icin hem de kollarimda sarkma olmasin
Eskiden biri spor diyince yorgani yuzume kapardim canim simdi kafam dagiliyor inan dert tasa kalmiyor hareketlere odaklaninca

Tamam cnmm Haftada 3 gün free, 2 gün sağlam spor,2 gün de normal yaparım diye düşündüm bi de termal sauna takım baktım şimdi
Ohh mis valla harika program
Termal sauna hic giymedim ama bi kere yuruyuse ciksrken karin bolgeme strec sarip gitmistim uzun yürüdük yaz sıcağı eve donerken baktim tunigin önü ve pantolonumun önü islak goren altima yaptim sanacak oyle boyle degil nasi su atmistim o gun. Fok faydasi olur canim

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor.
Bir Hilal uğruna ya Rabb ne güneşler batıyor..

Kolay kazanilmadi bu topraklarimiz tum sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli bol eksili cumalar

Gecen cuma 99.5
Bu cuma 98.3
Fark 1.2
Yuzde 1.21

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftasonlari
Sabah 7.30 da sutcu abla geldi daha yatacaktim
Sütü kaynattim komsum pazara gidiyormus sagolsun beni de cagirdi haftaici yapacagim sebzeleri yesillik meyfe falan aldim.
Bugun kislik kifayefleri de cikaracagim oy oy oy
Allah tucumuzu kuvvetimizi arttirsin saglicakla yaptiklarimizi yemeyi nasib etsin

Günaydın canım benim. Amin

Namaria nasılsın hafta sonu yoğun geçti heralde. Canım merak ettim de. Senin nickinin hikayesi var mı varsa anlatır mısın.
canım çok sükür iyiyim haftasonu yogundu yemek yap pazara git yogurt yap vs. bugün de hastaneye gittim kan tahlili için.
canımcım nickin hikayesi şöyle aslında yüzüklerin efendisi benim favori filmim orda Galadriel 'Namarie' diyor. Elf dilinde elveda demek Namarie, Namarie nicki alınmış diye Namaria aldım canım
sen nasılsın?

canımcım cok özledim nasılsın?
çok sağol Allah razı olsun iyi gidiyor elhamdülillah
Her halimize çok şükür canım şu günlerde yaşananlardan sonra
Sende özlettin kendini uğramıyorsun hiç ama maşallah motiveni kaybetmiyorsun çok iyi ilerliyorsun

Her halimize çok şükür canım şu günlerde yaşananlardan sonra
Sende özlettin kendini uğramıyorsun hiç ama maşallah motiveni kaybetmiyorsun çok iyi ilerliyorsun
canım cok haklısın Allah beterinden esirgesin cümlemizi
gelirim canım inşallah mezuniyet sonrası yeni bir takıma geçtim canım orda aktifim

canım cok haklısın Allah beterinden esirgesin cümlemizi
gelirim canım inşallah mezuniyet sonrası yeni bir takıma geçtim canım orda aktifim
Amin canım inşallah
Sen yeterki hedefine ulas canim kendim vermis gibi mutlu olurum yeni takimin Hayirli olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…