- 31 Temmuz 2020
- 19.786
- 59.919
Tamam cnmm özellikle spor azmine bayılıorm valla maşallah10 gun sonra kontrol var canim o zamana belli olur uymaya calisicam listesine en azından goreyim
Grupta da paylastim canim 100 un altina dusunce kendime sözüm vardi yeni yoga ve egzersiz matlari bi de hafif dumbell aldim hem motivasyon icin hem de kollarimda sarkma olmasinTamam cnmm özellikle spor azmine bayılıorm valla maşallahben bayağı tembellik ettim haftasonu başlıcam inşallah yine
Supersin canim gaza getirelim birbirimiziAynen cnm benim de 1 yıl önce yaptığım 1 saatlik videolar var fitness blender, onu yapmayı denicem haftaya
Tamam cnmmSupersin canim gaza getirelim birbirimizi
Ohh mis valla harika programTamam cnmmHaftada 3 gün free, 2 gün sağlam spor,2 gün de normal yaparım diye düşündüm bi de termal sauna takım baktım şimdi
Ayy kiyamam ya ben seviyodum miss gibi kan ter gozyasi eseri oluyoAynen ben de streç sarıyodum ama onu atarken midem bulanıyodu bıraktım o yüzden
Günaydın canım benim. AminGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftasonlari
Sabah 7.30 da sutcu abla geldi daha yatacaktim
Sütü kaynattim komsum pazara gidiyormus sagolsun beni de cagirdi haftaici yapacagim sebzeleri yesillik meyfe falan aldim.
Bugun kislik kifayefleri de cikaracagim oy oy oy
Allah tucumuzu kuvvetimizi arttirsin saglicakla yaptiklarimizi yemeyi nasib etsin
Süpersin canım maşallahGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli bol eksili cumalar
Gecen cuma 99.5
Bu cuma 98.3
Fark 1.2
Yuzde 1.21
canım çok sükür iyiyim haftasonu yogundu yemek yap pazara git yogurt yap vs. bugün de hastaneye gittim kan tahlili için.Namaria nasılsın hafta sonu yoğun geçti heralde. Canım merak ettim de. Senin nickinin hikayesi var mı varsa anlatır mısın.
canımcım cok özledim nasılsın?Süpersin canım maşallah
Her halimize çok şükür canım şu günlerde yaşananlardan sonracanımcım cok özledim nasılsın?
çok sağol Allah razı olsun iyi gidiyor elhamdülillah
canım cok haklısın Allah beterinden esirgesin cümlemiziHer halimize çok şükür canım şu günlerde yaşananlardan sonra
Sende özlettin kendini uğramıyorsun hiç ama maşallah motiveni kaybetmiyorsun çok iyi ilerliyorsun
Amin canım inşallahcanım cok haklısın Allah beterinden esirgesin cümlemizi
gelirim canım inşallah mezuniyet sonrası yeni bir takıma geçtim canım orda aktifim