Kendi kendinjze demir hapina da baslamaniz normal degil. Yanlisi yanlisla kapatmak gibi olabilir. Doktora gitmeniz gerekir.Eskiden banyoda kullanırdım lavaboda falan ama işte hamileliğimde çok cazip gelmeye başladı doğum sonrası da artarak devam etti maalesef ama dşzgşnlşyorum kendimi bir kaç gündür demir hapına da başladım
kan değerlerinizi muhakkak kontrol ettirin b7ndan kaynaklı olduğunu düşünüyorum benmde parfüm deterjan kokusuna vardi değerlerim cok dusmustuArkadaşlar merhaba benim hamileliğimin 7.ayında bir naftalin koklama isteği geldi ki anlatamam her çantamdan naftalin çıkıyordu çok zararlı olduğunu biliyorum doğum yaptım geçmedi hala kokluyorum hatta eşin kızıyor diye ondan saklıyorum öyle bişey ki yeme isteği bile var bu durumu yaşayan var mı acaba?
Konudaki yorumları okudunuz mu?Bende olmuştu. Dolabımda sakliyorudm. Canım çektikçe gidip kokluyodum. Onu kokarken hep sakız cigneyesim geliyordu.Doyamiyodum koklamaya senin gibi yiyesim geliyordu. İşin kötü tarafı kalıcı oldu bende hala öyleyim. Hamileyken başladı ve hala devam ediyo uzun süre almadım. Ama normalde de lavaboya falan koyduğum için aliyom arada cekiyom iki nefes buluyom yolumu
Naftalin aplastik anemi yani lösemiye benzer bir duruma neden olabilir, bagımlılık yapıyor zatenBende olmuştu. Dolabımda sakliyorudm. Canım çektikçe gidip kokluyodum. Onu kokarken hep sakız cigneyesim geliyordu.Doyamiyodum koklamaya senin gibi yiyesim geliyordu. İşin kötü tarafı kalıcı oldu bende hala öyleyim. Hamileyken başladı ve hala devam ediyo uzun süre almadım. Ama normalde de lavaboya falan koyduğum için aliyom arada cekiyom iki nefes buluyom yolumu
Bence multivitamin takviyesi almalısın mutlaka dahiliyeye git ve sorununu çekinmeden doktoruna söyle.ilgileneceklerdirEskiden banyoda kullanırdım lavaboda falan ama işte hamileliğimde çok cazip gelmeye başladı doğum sonrası da artarak devam etti maalesef ama dşzgşnlşyorum kendimi bir kaç gündür demir hapına da başladım