Naftalin bağımlılığı

Bebeğin sağlığı iyi bebeklerin hatta ikizler benim de bir şeyim yok ama sürekli naftalin koklasam ısırsam öyle mutlu olurum işte normal bir durum olmadığının farkındayım

Kuzum ben isim geregi bir naftalin fabrikasi gormus biri olarak sunu soyleyim asiri tehlikeli kimyasal bir madde. Allahtan bir hafta surmustu.
Hem kendin hem cocuklarin icin bu bagimliligindan kurtulmaya bak hemen. Oncelikle bagimliligini halletmen gerekiyor ev amacli kullanmak icin de naftalin yerine lavanta keseleri tercih et.

Eskiden banyoda kullanırdım lavaboda falan ama işte hamileliğimde çok cazip gelmeye başladı doğum sonrası da artarak devam etti maalesef ama dşzgşnlşyorum kendimi bir kaç gündür demir hapına da başladım

Kendi kendinjze demir hapina da baslamaniz normal degil. Yanlisi yanlisla kapatmak gibi olabilir. Doktora gitmeniz gerekir.

Hamileyken kullandoğım demir hapı dopum sonrası devam et demişti doktorum etmedim sonra tekrarladı zatebn

Bu bağımlılık filan degil,bunun adi pika...demir eksikliginde görülüyor acilen demir takviyesi yapilmasi gerek.hemen dr a gidin ve kan degerlerinize baktirip ilacinizi baslasin doktorunuz

kan değerlerinizi muhakkak kontrol ettirin b7ndan kaynaklı olduğunu düşünüyorum benmde parfüm deterjan kokusuna vardi değerlerim cok dusmustu

Toprak, kahve, pirinc yeme istegi vs.. belli bir vitaminin minaralin vucutta eksik olmasindan kaynaklanabiliyor. Degerlerinize baktirin. Cok basit bir cozumu olabilir demir eksikligi gibi.

Merhaba, ben de cocukken boyleydim, 11 12 yaslarimda. Böyle komusu ciksin diye duvarlara surtturup toz haline getirir ve koklardim. Uyusturucu bagimlisi gibi. Annem atardi ben saklardim. İyi ki olmemisim, oyle boyle degil icime cekerdim cunku. Kendimi kotu hissederdim ama yine yapardim. Artik psikolojik mi, yoksa yazilanlar gibi vucutta bazi degerlerin eksikliginden mi kaynaklaniyordu bilmiyorum ama sonra geçti. Bir ara da uç yemistim ama onu tamamen dikkat cekmek icin yaptigimi düşünüyorum.

Önce bir kan değerlerinizi ölçtürüm, muhakkak eksik bir şey var ki acayip aşermeler yaşıyorsunuz. Kafanıza göre takviye de asla almayın.

Kan değerleri düşüktür diye düşünüyorum çünkü normalde de talasemi taşıyıcısıyım ben o da kansızlığın bir türüymüş

Bende severim tiner uhu benzin oje kokusunu naftalinide severim çek çek derim ama yanima alacak kadar bağımlı değilim ama bir ev boyansa çok iyi gelir o koku işin garibi benim kız geçen mahalleden geçerken o kokuyu aldı oda diyor ne guZel kokuyor diye

İnsanların içinde var demekki böyle şeylere karşı Bi sempati naftalin yoksa kuru kahve de iş görüyor bende onu farkettim naftalin almıyorum elime mesela ama gidip kuru kahve yiyiyorum

Bende olmuştu. Dolabımda sakliyorudm. Canım çektikçe gidip kokluyodum. Onu kokarken hep sakız cigneyesim geliyordu.Doyamiyodum koklamaya senin gibi yiyesim geliyordu. İşin kötü tarafı kalıcı oldu bende hala öyleyim. Hamileyken başladı ve hala devam ediyo uzun süre almadım. Ama normalde de lavaboya falan koyduğum için aliyom arada cekiyom iki nefes buluyom yolumu

TNT’de çıkmıştı böyle bir kadın naftalin bağımlısı :) hala duruyor hatta videosu youtube’da :)

Konudaki yorumları okudunuz mu?
Bu böyle gülüp geçeceğiniz bir şey değil farkında mısınız?
Acilen profesyonel destek alıp hayatınızdan çıkartmalısınız. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünmeye çalışın

Naftalin aplastik anemi yani lösemiye benzer bir duruma neden olabilir, bagımlılık yapıyor zaten

Bence multivitamin takviyesi almalısın mutlaka dahiliyeye git ve sorununu çekinmeden doktoruna söyle.ilgileneceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…