Çok tehlikeli arkadaşım.Koklamak ciğerlere zarar yemiş olmak neye zarar verir dicem ama bence de ruhsal ya tedavi edilmesi gerek artık bağımlılık derecesine geldi
Bende zaten kokulara karşı hep bir hassasiyet vardı tütsüler oda kokuları envai çeşit parfümlerim falan koku konusunda hamilelikte şu an daha fazla istekliyim resmen ağzım sulaniyo bazı kokulara karşı kolonya kokusu bile çok güzel geliyo annem de kiziyo kokulara karşı olan isteğime ama naftalin zararlı bı kimyasalArkadaşlar merhaba benim hamileliğimin 7.ayında bir naftalin koklama isteği geldi ki anlatamam her çantamdan naftalin çıkıyordu çok zararlı olduğunu biliyorum doğum yaptım geçmedi hala kokluyorum hatta eşin kızıyor diye ondan saklıyorum öyle bişey ki yeme isteği bile var bu durumu yaşayan var mı acaba?
Bir öğrencim cif yalıyorduArkadaşlar merhaba benim hamileliğimin 7.ayında bir naftalin koklama isteği geldi ki anlatamam her çantamdan naftalin çıkıyordu çok zararlı olduğunu biliyorum doğum yaptım geçmedi hala kokluyorum hatta eşin kızıyor diye ondan saklıyorum öyle bişey ki yeme isteği bile var bu durumu yaşayan var mı acaba?