adam özel sektörde bir firmada bölge müdürü ,konumu ve maaşı iyi ,fakat sigortaya dediğiniz gibi o rakam üzerinden yatmıyordur muhtemelen .aslında adamın kaç lira aldığını ispatlamak gerekiyor......sigortası 6000 üzerinden yatmıyorsa ki muhtemelen öyledir......memur da değilse çok uzatmadan sadece kirayı vermesi iyi olmuş sanırım.......yine de bir avukatla görüşsün elbette
iyi bir boşanma avukatıyla görüşmek gerek....hakimine göre de değişir çünkü
avukat sadece danışmak için ücret almıyor heralde dimi ,çünkü tutmak istese karşılayamıyor ücretini ..
Danışma ücretli diye biliyorum canım hatta gazetede okumuştum 190 tl gibi bi rakamdan bahsediliyordu.Arkadaşınızın eşinin maaş bodrosunda gerçek oldugu maaş yazıyor mu eger yazıyorsa belki onu kullanabilir 6 binlira maaşa göre 600 tl çok az.
Eylülcüm selam canım 2008kasım annelerindedim hatırlarsan. Arkdaşının bu durumuna cok üzüldüm.ama iyi bir boşanma avukatı manevi tazminatla ilğini kurutur adamın.evlilerkenki harcamaları belgelerse kira vs gibi harcamaları kendi maaşının yetmeyeceği belgelerse fazlasıyla alır.ayrıca bu süreçte yıprtattığı için boşanma için erkeğin evi terkettiği için tazminat davası acabilir.şimdi yasalar kadından yana...
yağmurcum tanımazmıyım canım ,nasılsın ,özledim inan seni,face kullanmıyorum ,kapattım bir ara ,sonra açtım dondurdum filan ,haberleşemiyoruz ,arkadaşımın durumu çok üzücü canm evet,ona kalsa 600 tl alıp çekilecek kenara ,ama ben buna göz yummak istemiyorum .adam çok kazanıyor ,nasıl belgelenir bilmem ki ,ancak iyi bir avukat gelir üstesinden bunun,bir hal çare bulsak ta çözsek çok rahatlıycam ,ben ondan huzursuzum ,15 yıllık dostum ,çok zor zamanlar geçirdi ,yeni yeni toparlıyor çünkü
yağmurcum tanımazmıyım canım ,nasılsın ,özledim inan seni,face kullanmıyorum ,kapattım bir ara ,sonra açtım dondurdum filan ,haberleşemiyoruz ,arkadaşımın durumu çok üzücü canm evet,ona kalsa 600 tl alıp çekilecek kenara ,ama ben buna göz yummak istemiyorum .adam çok kazanıyor ,nasıl belgelenir bilmem ki ,ancak iyi bir avukat gelir üstesinden bunun,bir hal çare bulsak ta çözsek çok rahatlıycam ,ben ondan huzursuzum ,15 yıllık dostum ,çok zor zamanlar geçirdi ,yeni yeni toparlıyor çünkü
Canım bende cok özledim seni. buraya nasıl girdiğimi anlatayım.maillerime bakıyordum.mailime bu linkten cevap yazılmıs
http://www.kadinlarkulubu.com/anneler-sosyal-aktiviteler/308087-cam-sakizi-coban-armagani-145.html
2009dan kalma bende bu neymiş diye bakim dedim uzun zamandır gırmıyordum KK ya.o topiği okurken baktım sen yeşil yanıyosun nereyi okudugunu gordum o yuzden rastlaştık seninle.bu arada topiği okurken farkettim çok fazla nete giremediğimden çekişiten çıkarılmışım şimdi bile üzüldüm ama hatırlıyorum bir yılbaşı çekilişine katılmiştım.onda gülbinden bana bir şal geldiydi hala saklarım.özelden mailimi face yi verim sana ekle beni canım.bu arada özelden mesaj atamadım sana mesaj alanın doluymuş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?