3 yıl mıBenim avukatım öyle söyledi,zırt pırt dava açmayın demek istiyor mahkeme dedi.
Bu arada bir nafaks artırım/azaltım davası 3 yıl sürüyor,ile göre degisedebilir,düşünün ne kadar zor bu işler
Ailem destek oluyor sıkıştığım yerde sağolsunlar. Annem hasta bakamıyor kızıma900 liraya ne yiyip ne içiyorsunuz ?
Gerçekten merak ettim .
Cocuk nasıl besleniyor ?
Aileniz destek olmuyor mu hiç , cocuk bakımı , gıda gibi ?
Esinizle ayni sehirde degil misiniz? O birakip alamaz mi? Ya da eski kayinvalideniz cocugun halalari kuzenleri vsAilem destek oluyor sıkıştığım yerde sağolsunlar. Annem hasta bakamıyor kızıma
Geçmiş olsun.Ailem destek oluyor sıkıştığım yerde sağolsunlar. Annem hasta bakamıyor kızıma
Babası iş için çoğu zaman şehir dışında. Zaten burda olsa da saatleri uymaz. Eski kv yatalak, baba tarafından kimse bakmaz kızıma, ki ben de istemem.Esinizle ayni sehirde degil misiniz? O birakip alamaz mi? Ya da eski kayinvalideniz cocugun halalari kuzenleri vs
Teşekkür ederim. Çok doğru haklısınız. Bazen borç bulup küçük bir iş yeri açsam diyorum ama o da büyük risk. Kızımı yanıma alırdım en azından serbest olurdu biraz. Ekmek büfesi için belediyeye başvurdum ses yok.Geçmiş olsun.
Sizi kırmak , üzmek istemiyorum fakat sadece nafaka ile geçinilmez ki .
Çocuğunuz her yıl büyüyor ve büyüdükçe de masrafları artıyor.
Yarın nasıl yetişeceksiniz ?
Ya eski eşiniz vefat etse ya da kaza geçirse nafakayı ödeyemeyecek duruma gelse ne yapacaksınız ?
Kreşlere başvursanız .Teşekkür ederim. Çok doğru haklısınız. Bazen borç bulup küçük bir iş yeri açsam diyorum ama o da büyük risk. Kızımı yanıma alırdım en azından serbest olurdu biraz. Ekmek büfesi için belediyeye başvurdum ses yok.
Çünkü nafaka artırım azaltın davaları mahkemeyi oyalıyor yoruyor. O nedenle kalıplaşmış ÜFE ya da TÜFE oranında artış eklensin denebilirdi.Benim arkadaşım anlaşmalı boşanabilmek için nafaka talep etmiyorum çocuk için daha doğrusu çok komik sembolik bir rakam yazıldı kimse karışmadı neden karışsınlar ki
Kızım devlet anaokuluna gidiyor günde 4 saat. Okuldaki kantine başvurmayı düşünüyorum ordaki abla kabul ederse. Belki olurKreşlere başvursanız .
Temizlik , yardımcı ablalık ya da mutfak için hem kızınızla da gelip gidersiniz , yanınızda olur.
Çocuğa neden bu kadar takıntılısın?Teşekkür ederim. Çok doğru haklısınız. Bazen borç bulup küçük bir iş yeri açsam diyorum ama o da büyük risk. Kızımı yanıma alırdım en azından serbest olurdu biraz. Ekmek büfesi için belediyeye başvurdum ses yok.
Takıntılı değilim. Okula bırakıp alacak bile kimse yok. Konu bu. Sürekli dibimde olsun değil.Çocuğa neden bu kadar takıntılısın?
Sürekli anneyle zaman geçirecek diye birşey yok.
Benim 2 çocuğum var biri 8 yaş diğeri 11 aylıktı ayrıldığımda. Ayrılığın ilk günü kreşe gitti bebeğim ben alıştırdım 7. Günü de ben işe başladım. Elin herifine güvenerek yaşanmaz ki. Bşr yerden başlamalısın çalışmaya ama iş kurarak değil iş bularak
İnşallah kabul ederKızım devlet anaokuluna gidiyor günde 4 saat. Okuldaki kantine başvurmayı düşünüyorum ordaki abla kabul ederse. Belki olur
Sen çalışmak istedikten sonra güvenilir bir komşu 300-500 liraya yapar o işi. Serviste olabilir. Hatta bazı okullar bunun için nöbetçi öğretmen bulunduruyor. Devlet anaokulunda bile var. Ben oğlumu tüm gün olan bir devlet anaokuluna yazdırmıştım mesela. Sabah 7.30 giriş akşam 18 e kadar da alabiliyordum. Bazı marketler yarım mesai ile çalışan alıyor falan. Sen bir yerden başla Allah yardım ediyor.Takıntılı değilim. Okula bırakıp alacak bile kimse yok. Konu bu. Sürekli dibimde olsun değil.
Allah yardımcınız olsun..ailenizle yaşasanız olmaz mı acaba..belki iş bulursunuz, aileniz çocuğu okula getir götürür..Boşandıktan sonra kadınların işi daha da zor..Sosyal yardım var market için 350 lira. Sıkıştığım yerde sağolsun ailem yardım ediyor...
En azından part time çalışabilirsiniz, temizliğe gidebilirsiniz çocuk bakabilirsiniz vs. Seçenek bulunur yapmak isteyene. Böyle sürekli evde oturmakla çocuk yetiştiremezsinizAidatla beraber 1600 kira, fatura en az 500 civarı. 900 lira ile geçinmeye çalışıyorum.
Bizim burda Devlet anaokulunda bir abla var,işkur göndermiş, mesai saati de belli..konu sahibi işkura başvurmalı..meslek edindirme kursları falan..extra bir gelir bayaa rahatlatırKreşlere başvursanız .
Temizlik , yardımcı ablalık ya da mutfak için hem kızınızla da gelip gidersiniz , yanınızda olur.
Kesinlikle öyle .Bizim burda Devlet anaokulunda bir abla var,işkur göndermiş, mesai saati de belli..konu sahibi işkura başvurmalı..meslek edindirme kursları falan..extra bir gelir bayaa rahatlatır
İşte bir avukata danışmanız iyi olurdu, şimdi ugrasacaksiniz bir madde eksik diye.İki yılı söyleyen benim avukst, enflasyon süreyi etkiler mi bilemiyorumBiz kendimiz dilekçe verdik. 3 bin istedim kabul etti, hiç aklıma gelmedi her yıl artış olacak yazmayı maalesef. 2 yıl mi emin misiniz? Enflasyon etkisi ile birlikte talep edilemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?