Nacizane ceyızım buyrun.....

sıkma sen canını
benimde annem kullanıyor karaca cokta memnun
hatta annemden hiç şikayet duymadım bunun için bende karaca aldım tencerelerimi
aldıktan sonra cok olumsuz seyler duydum
ama sapının yanmasının altını cok acmaya bağlı oldugunu düşünüyorum
eğer dikkatli,temiz ve özenli kullanırsan hiç birşey olmaz
güle güle kullan aldıklarını..

Son düzenleme:
karacadan KESİNLİKLE tencere takımı önermıyorum.. kuzen ıcın alınan 2 takımtencere setı felaket cırkın gorunuyor..sureklı yemeklerı yakıyor..corba dahı tencere dıbınde yanıyor.. ve butun tencerelerın dıbınde yanık ızlerı kalıyor..cok kotu ve cırkın gorunuyor..ne sapı ne kulpu kaldı elımızde kalmadık..kuzen bin pişman oldu ..verılen onca paraya vallahı yazık.. KORKMAZ onerırım arkadaslar..yada TUNA markaları cıdden annemın gelınlıgınden kalma tencerelerımız var halen yenı gıbı pırıl pırıl..

sana aynen katılıyorum cnm hatta eklemek istediklerim de var..anneme almıştık sedef çeyiz setini hiç beğenmiyoruz. yıkandıktan sonra mutlaka kurulamalısın çünkü o zaman daha az su lekesi kalıyo eğer kurulamazsan dışı hiç yıkamamışsın gibi çirkin görünüyor..ohaoldumsmile kulplarının yanmasını altını çok açmaya bağlamışsınız ama altını az da açsanız mutlaka yapıştırıyo. düdüklü de yeni modeldi üstü ayrıldı. götürdük mağazaya güya yapıldı şimdi de tıkırtı yapıyo yemek pişereken.. almışsın işallah sorunsuz kullanırsın ama biz hiç memnun değiliz.. ne çok dertliymişim içimi de döktüm ooohhhmafoldumben

boşver canını sıkma kampanyaları takip et bi tencere takımı daha alırsın geçende hisarda vardı çatal bıcak seti ve tencere takımı gayet uygun fiyattaydı eğer bi takım çatal bıcak seti alacaksan ( genelde müsafir ve günlük için ayrı oluyo ) böyle bi kampanyadan yaralanabilirisn

Kızlar okadar aldıgım seyler var kı ama eklıycek vaktım yok ınanın ama brazdan bı kısmını eklıycem :)

Eklentiler

• $imagesCADKL9DG.webp
    $imagesCADKL9DG.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $_en_ucuz_arzum_tost_makinesi_arzum_ar_218_27.webp
    $_en_ucuz_arzum_tost_makinesi_arzum_ar_218_27.webp
    5 KB · Görüntüleme: 68
  • $PHILIPS-UTU-3660__23999746_0.webp
    $PHILIPS-UTU-3660__23999746_0.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $imagesCA3YOR7N.webp
    $imagesCA3YOR7N.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $Arzum-Cayci-Cay-Robotu__32558562_0.webp
    $Arzum-Cayci-Cay-Robotu__32558562_0.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 64
ıste bunlarda var unutmayalım

Eklentiler

• $korkmaz-a1793-assos-cay-seti.webp
    $korkmaz-a1793-assos-cay-seti.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $381_buyuk_zoom.webp
    $381_buyuk_zoom.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $resim2-22.webp
    $resim2-22.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $imagesCAR3VQCH.webp
    $imagesCAR3VQCH.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $RESIM.webp
    $RESIM.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 61
Didemcim hepsi çok güzeller canım, Allah ağız tadıyla, mutlulukla kullandırmayı nasip etsin.:29:

Amınnnnnnnnnnnnnnnn amın arkadaslar rabbım herkese nasıp etsın boyle guzel duyguları :)begendınızmı kızlar ......

Back
X