Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hangi dükkandan aldıysanız onunla ilgili ben n11 den çok alışveriş yapıyorum ama önce dükkan puanı ve yorumlarına bakıyorum
dükkan iyi değilse eyvah iyiyse sıkıntı çıkmıyor zaten...müşteri hizmetleri olması lazım oraya danışın bir de
Bişey sormak istiyorum buradan daha önce alışveriş yapmadım almak istediğim ürününde herhangi bir yorumu ya da magazaın yorumu yok kapıya geldiğinde begenmezsem ben bunu almayacağım dediğimde para ödemeden geri gönderebilirmiyim
N11'den cok sık alisveris yaparim.
Suana kadar hicbir sorun yasamadim.
Satin aldiginiz magaza onemli. Urunu gondermeme gibi bir sey olmaz cunku paraniz aktarilmiyor siz onaylamadan. Ama yanlis veya cakma urun gonderebilirler.
Alisveristen 3 gun sonra yanlis degilsem para gecisinuz otomatik onaylanir. Eger urun kargolanmadi ise musteri hizmetleri ile gorusup durumu anlatarak otomatik para gecisini dondurabilirsiniz.
Bişey sormak istiyorum buradan daha önce alışveriş yapmadım almak istediğim ürününde herhangi bir yorumu ya da magazaın yorumu yok kapıya geldiğinde begenmezsem ben bunu almayacağım dediğimde para ödemeden geri gönderebilirmiyim
Kargodan teslim almak zorundasiniz. Yoksa kurye teslim almadan urunu acmaya izin vermiyor.
Ama begenmezseniz urunu site uzerinden onaylamadan iade talebi acip urunu karsi odemeli olarak geri gonderebilirsiniz.