• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

n11.com

ya siz çok karambole alışverış yapmışsınız dükkan yorumlarını da mı okumadınız

Net üzerinden de N11 den de sürekli alışveriş yaparım .

Önemli olan ürünü satın aldığınız dükkan . Dükkanların memnuniyet puanları oluyor.

%80 altı ise genelde o dükkana bulaşmam ve satış miktarıda önemli.

N11 sadece aracı kurum .

Dükkan sahibi ile yaşadığınız sorun üzerine iletişime geçin .

Uzlaşma olmazsa şikayet edeceğinizi söylersiniz . Bazen stoklara ya da tedarik süresine önem vermiyorlar .

Ben N11 den kozmetik ürünü ve nevresim takımı almıştım. Tabiki N11 aracı burada önemli olan mağaza yorumları kullanıcı memnuniyetleri.. Telefon riskli biraz onun için güvenemezdim.

Devamlı alışveriş yaptığım bir site. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Alışveriş yaparken kullanıcı yorumlarını ve mağaza puanını göz önünde bulunduruyorum. Puanları yüksekse ve yorumları güzelse dikkate alın lütfen.

Bu siteden alışveris yapan var mı ? Dün telefon siparisi verdim ama kullanici yorumlarını okuduktan sonra korkmaya basladim basina boyle birsey gelen var mi ?
Bende alışveriş yaptım iki defa hiç bir sorun çıkmadı hatta hediye bile gönderdiler:)

Biz sürekli yapıyoruz gayette güvenilir bir site korkmayın..

şampuandan nevresime her şeyimi oradan alıyorum şimdiye kadar 1 kere hariç hiç sıkıntı yaşamadım.. onda da istediğim üründen 5 tane yollamışlardı, birini alıp kalanını yolladım :) alışveriş yaptığınız mağazanın memnuniyetlik oranı yüzde kaç?

Sürekli alışveriş yaparım sıkıntı olmaz yalnız garantisine ve yorumlara baksaydın keşke 3-5 gün içinde elinde olr en fazla

Eşim aldı telefon bi sıkıntı yaşamadı siz Nasıl bi sıkıntı olur diye korktunuz

tamamen mağazaya bağlı bi durum. n11 aradan çekiliyor bi sıkıntı olduğunda.

Telefonu aldığınız linki atın bide biz bakalım

Arkadaşlar morhipo dan falan farklı galiba. Ben kıyafet çok alıyorum %80 e giriyor mesela beymen clup falan.çok uygun oluyor. N11 den de bu şekilde mi alıyoruz. Yüksek indirimler oluyor mu

Elektronik almadim ama cok sık alisveris yaptigim bi sitedir. Hatta en hızlı ve sorunsuz alisverislerim oradan olur.

ben genelde kitap aldım ve mmenun kaldım elektronik ürünlerde internete güvenmiyorum

Back
X