Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu siteden alışveris yapan var mı ? Dün telefon siparisi verdim ama kullanici yorumlarını okuduktan sonra korkmaya basladim basina boyle birsey gelen var mi ?
Ineternetten telefon almak çok saçma.Gidip görüp dokunarak aldigimiz maldan bile süphe ederken.Umarim guzel gelir.Bende bir cok kez yaptım guzel geliyo ama telefonu bilmiyorum
Ineternetten telefon almak çok saçma.Gidip görüp dokunarak aldigimiz maldan bile süphe ederken.Umarim guzel gelir.Bende bir cok kez yaptım guzel geliyo ama telefonu bilmiyorum
ben hıc telefon almadım ama cok alısverıs yaparım bı sıkıntı yasamadım
n11 urunu dırek kendısı satmıyor avm mantıgı gıbı dusun n11 bı avm ıcınde dukkanları var sız dukkandan alıyorsunuz aslında
satın aldıgınız dukkan onemlı once yorumları okuyup sonra alısverıs yapmanız daha saglıklı olur.
Bende alışveriş yaptım ertesi gün elimdeydi tabi mağazanın hangi şehirde olduğuna bağlı kargo süresi değişiyor.
Telefon almamıştım blendır seti almıştım
Ben aldım sony telefon gayet kurumsal bir şekilde elime ulaştı. Ama mağaza yorumlarına ve puanına bakmanız gerekiyordu. Sony temsilcisi mağazadan aldım ben mesela. 98 müşteri memnuniyeti vardı. Yorumlarda iyiydi
Telefon almadım
Ama sürekli alışveriş yaparım bi sıkıntı yaşamadım
Sadece aldığım mağazanında müşteriler tarafından yapılan yorumlara ve memnuniyet yüzdesinin 90 altında olmamasına dikkat ediyorum
Tlf niz distiributor garantiliyse korkmayin.fiyatida zaten teknosa vs gibi yerlerle ayni rakamda aldiysaniz sorun yok.
Fiyati dusuk ve ithalatci firma garantiliyse sorun var demektir.