• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

n11.com

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
Bu siteden alışveris yapan var mı ? Dün telefon siparisi verdim ama kullanici yorumlarını okuduktan sonra korkmaya basladim basina boyle birsey gelen var mi ?

n11.com dan yaptim alisverisimi

Ne kadar sürede elinize ulaşmıştı peki ?

Peki fiyati ne kadardi.garanti olarak distiribitor garantilimi yada baska garantimi sundular.

Ineternetten telefon almak çok saçma.Gidip görüp dokunarak aldigimiz maldan bile süphe ederken.Umarim guzel gelir.Bende bir cok kez yaptım guzel geliyo ama telefonu bilmiyorum

Ineternetten telefon almak çok saçma.Gidip görüp dokunarak aldigimiz maldan bile süphe ederken.Umarim guzel gelir.Bende bir cok kez yaptım guzel geliyo ama telefonu bilmiyorum

Ben alırdım n11den ama hiç yüksek fiyatlı bir ürün almamıştım.

ben hıc telefon almadım ama cok alısverıs yaparım bı sıkıntı yasamadım
n11 urunu dırek kendısı satmıyor avm mantıgı gıbı dusun n11 bı avm ıcınde dukkanları var sız dukkandan alıyorsunuz aslında
satın aldıgınız dukkan onemlı once yorumları okuyup sonra alısverıs yapmanız daha saglıklı olur.

Bende alışveriş yaptım ertesi gün elimdeydi tabi mağazanın hangi şehirde olduğuna bağlı kargo süresi değişiyor.
Telefon almamıştım blendır seti almıştım

Ben aldım sony telefon gayet kurumsal bir şekilde elime ulaştı. Ama mağaza yorumlarına ve puanına bakmanız gerekiyordu. Sony temsilcisi mağazadan aldım ben mesela. 98 müşteri memnuniyeti vardı. Yorumlarda iyiydi

Telefon almadım
Ama sürekli alışveriş yaparım bi sıkıntı yaşamadım
Sadece aldığım mağazanında müşteriler tarafından yapılan yorumlara ve memnuniyet yüzdesinin 90 altında olmamasına dikkat ediyorum

Tlf niz distiributor garantiliyse korkmayin.fiyatida zaten teknosa vs gibi yerlerle ayni rakamda aldiysaniz sorun yok.
Fiyati dusuk ve ithalatci firma garantiliyse sorun var demektir.

Back
X