- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 34
Benimki rahmim kenarında, duvarda. Bebek miyomu sıkıştırıyor artık.Birde miyom bebegi sikistirmadi mi ya?
Benimki rahmim kenarında, duvarda. Bebek miyomu sıkıştırıyor artık.Ayağıyla itiyor, miyom resmen karnımdan dışarı çıkacakmış gibi yusyuvarlak belli oluyor.
Neyyy 7 miyom muuubebeğim +7 miyom hamile kaldım önceleri 3 tane vardı hamilelikte 7 oldu.iyi bir doktor bulun ve güvenin ben öyle yaptım
Rahmin içi hepsi bebeğimi etrafında:)Neyyy 7 miyom muuuama yeri rahime yakın değildir muhtemelen.
Ya bende ameliyat sonrası böyle bi ihtimal olursa diye korkuyorum .Ben zaten iğneden bile korkan bir insanım isim.cok zor gerçekten. Biraz daha cesur olabilseydim bu kadar takmazdim sanirimBekarken 1 tanesini aldılar rahime yapışma ihtimali vardı
Ciddi misiniz?Rahmin içi hepsi bebeğimi etrafında:)
Evet bebeğin kesesi olduğu yer etrafı miyom vardı 3 tane vardı hamile kalınca hormonlardan dolayı büyüdüler küçük olanlarda göründü:)7 taneCiddi misiniz?
Bekardım mecbur kaldım evli olsaydım gebelik dusunecektim olmadı:)rahmin yüzde 5 kaybedebilirsin dediler hemen cerahpasada tıp fakültesi amekiyat oldum çok iyi geçti hata bana dediler bekle panik yaptım 3 ay ilaç tedavisi baktım küçülmedi ameliyatı tercih ettimYa bende ameliyat sonrası böyle bi ihtimal olursa diye korkuyorum .Ben zaten iğneden bile korkan bir insanım isim.cok zor gerçekten. Biraz daha cesur olabilseydim bu kadar takmazdim sanirim
Sanirim artık rahim kaybetme durumu çok yok.Arastirdigim kadariyla teknoloji ilerlediği için robotik cihazlar kapali ameliyatlar falan oluyor.ama doktorlar bana hiç ilac demedi. Size ne tür ilaçlar verildi ki hormon muBekardım mecbur kaldım evli olsaydım gebelik dusunecektim olmadı:)rahmin yüzde 5 kaybedebilirsin dediler hemen cerahpasada tıp fakültesi amekiyat oldum çok iyi geçti hata bana dediler bekle panik yaptım 3 ay ilaç tedavisi baktım küçülmedi ameliyatı tercih ettim
Küçük bir yerde olsa kese oluşur bebek büyüdükçe miyomlar sıkışıyor.benim ikinci gebeligimde 3 tane göründü.rahat olun olumlu düşünün benim bir mucuzeydi hasimato vardi prolaktin hormonum yüksekti yine olduBenimde bebeğin kesesinin olacağı yerdezaten biraz daha büyürse yer kalmayacak .e bebek yukarı tutunmuş o zaman
Bu arada gerçekten çok teşekkür ederim sizlerle paylaşmak ve konuşmak çok iyi geldi kendimi yalnız hissetmedimKüçük bir yerde olsa kese oluşur bebek büyüdükçe miyomlar sıkışıyor.benim ikinci gebeligimde 3 tane göründü.rahat olun olumlu düşünün benim bir mucuzeydi hasimato vardi prolaktin hormonum yüksekti yine oldu
2012 oldum hatırlamıyorum ne ilacı olduğunu küçültmek içindi galibaSanirim artık rahim kaybetme durumu çok yok.Arastirdigim kadariyla teknoloji ilerlediği için robotik cihazlar kapali ameliyatlar falan oluyor.ama doktorlar bana hiç ilac demedi. Size ne tür ilaçlar verildi ki hormon mu
Onuda hatırlamıyorum desem yüksekti sadece öyle dediler ilaçla düşüyor.en önemlisi rahat bırakın salın kendinizi prolaktin hormonu stres iyi gelmiyor.benim iki sene olmadı her ay olmadı dıye hep üzdüm umudumu kestim düşünmemeye karar verdim baktım iki ay sonra hamileyim dr şaşırdıBirde prolaktin sorunu var değil mi? Kac olması gebelige engel ki ?benim 34 çıkmıştı gerçi adet dönemi disindaydim ve o gün miyom olduğunu öğrendiğim için şok olmuştum, prolaktinle ilgilenenedimsizin kaçtı