Myom la hamile kalanlar var mı?

Zaten gebelikler oyle oluyor ne zaman vazgeciliyor supriz şekilde bebis geliyor gerçi bende bilmiyorum bu büyüklükte miyomla gebe kalabilir miyim birde o var

Gecici menopoz ilaçları veriyorlar diye okudum ama doktor bana hiç öyle birseyden bahsetmedi
Bilemiyorum şans cerrahpasa tıp fakültesi güvenlik görevlisine sordum buranın en iyi kadın hastalıkları dr kim dedım oda başhekim yardımcısı Profesör Doktor
İSMAİL ÇEPNİ demişti gerçekten iyi bir dr bana hemen evlen demişti:)başka miyomlarinda var

Zaten gebelikler oyle oluyor ne zaman vazgeciliyor supriz şekilde bebis geliyor gerçi bende bilmiyorum bu büyüklükte miyomla gebe kalabilir miyim birde o var
Ben büyük bir miyom ameliyatı oldum ve bir sürude küçük rahat olun dr kontrol olun olumlu düşünün inşallah

Bilemiyorum şans cerrahpasa tıp fakültesi güvenlik görevlisine sordum buranın en iyi kadın hastalıkları dr kim dedım oda başhekim yardımcısı Profesör Doktor
İSMAİL ÇEPNİ demişti gerçekten iyi bir dr bana hemen evlen demişti:)başka miyomlarinda var
Sansiniza iyi doktor denk gelmiş, işinin ehli doktor olsa zaten gözüm kapalı olurum bende, ama ozellerde para için yapanlarda oluyor o biraz sıkıntı

Yeni hatırladım arkadaşımın arkadaşı rahimi için
miyom yuvası denildi çok iyi hastahanelerde muane olmuştu ameliyat denildi olmadi
miyomlarla hamile kaldı:) bir bebeği var.

Hadi yaaa..Ayy ne şanslı..bende gebelik denemekten yanayım ameliyat olmaktansa ..tabi gebelik gerçeklesirse ..canı veren Allah, ol derse elbette olur

Sansiniza iyi doktor denk gelmiş, işinin ehli doktor olsa zaten gözüm kapalı olurum bende, ama ozellerde para için yapanlarda oluyor o biraz sıkıntı
Evlisiniz:)gebelik olabilir bence miyomdan önce prolaktin hormonu dr gidin engel olabilir

Evet regl 3.gun kan tahlili yapılıyor ilaçla düşüyor ama sizin rahat olmanız lazım stres prolaktin hormonu etkiliyor
Evet çok stres yaptım ya, cunku gebelik düşünüyordum ve miyom olduğunu öğrenince şokkk. Prolaktin yuksekligide yapıyor olabilir adet duzensizligi. Bitkisel çaylar düşüruyormuş

Evet çok stres yaptım ya, cunku gebelik düşünüyordum ve miyom olduğunu öğrenince şokkk. Prolaktin yuksekligide yapıyor olabilir adet duzensizligi. Bitkisel çaylar düşüruyormuş
Soğan kürü,incir kürü civanpercemi vb bir kaç bitki denedim :)

Canım
Canım nerde myomun bu önemli

Ben 2021 Ekim ayında evlendim. Kasım ayında gebelik için bir devlet hastanesinde muayene oldum. Genel bir muayene yani. Hiçbir problemim olmadığını söylediler. Bir daha da kontrole falan gitmedim.
Mayısta denemeye başladık. Temmuzda kimyasal gebelik geçirdim ve hemen ardından ağustosta hamile olduğumu öğrendim. Keseyi görmek için ultrasona girdiğimizde bir de ne görelim, rahimde 6 cmlik koca bir miyom varmış. Ama benim hiçbir belirtim yoktu. Adetim düzenliydi, ağrı sızı vs. hiçbir şey yoktu. Biz 3 doktor gezdik. Burda dediğiniz gibi üçü de başta düşük olabilir, düşecekse şimdi düşsün, riskli gebelik vs. dediler. Düşmezse de ileride ağrın çok olur, zor bir gebelik olacak vs. dediler. Düşük önleyici Progestan kullandım, hala da kullanıyorum. Şimdi 32. haftadayız. Kistim 20. haftada 12 cm olmuştu, o zamandan sonra durdu büyümesi. Bu forumda okuduğum, aynı haftada olduğumuz çoğu anne adayından iyi durumdayım. Ne onların söylediği kadar ağrım var ne başka bir şey. Gayet normal hayatıma devam ediyorum. Sadece ilişki sıradında ağrı oluyordu, onu da bıraktık artık. 🤭 Yalnız doğum şekli ile doktor hala bir şey diyemedi. Normal de olabilirmiş sezeryan da. Ama sezeryan olsa bile kanamanın fazla olup rahime zarar vermesi ihtimalinden dolayı miyomu alamayabilirmiş. Onu daha sonra ameliyat etme ihtimali de var. Artık gün sayıp bekliyoruz. Biraz uzun yazdım ama miyomlu olan anne adaylarımıza umut olurum belki.🌸
Canım selam bir tane myom ve rahim dışındaysa demekki olabilir benim 4 tane ve uterusu baskılıyor. 6 aydır olmadı daha fazla beklemenin anlamı yok diyerek ameliyat olmayı düşünüyorum. Benimdr hiç bi belirtim yok ama gebelik oluşmadı

Rahim dışında olunca sıkıntı olmuyor zaten benimkide içinde.Yani olanında oluyor cok zor işler ameliyat olmakta çözüm mü bilmiyorum tekrarlama riskine varmis miyomlarin

Birde incir kuru falan gebelik icin iyimis ama ben miyomu büyütüyor diye okumustum

Canım selam bir tane myom ve rahim dışındaysa demekki olabilir benim 4 tane ve uterusu baskılıyor. 6 aydır olmadı daha fazla beklemenin anlamı yok diyerek ameliyat olmayı düşünüyorum. Benimdr hiç bi belirtim yok ama gebelik oluşmadı
Peki çocuk deneyin diye doktor mu dedi size yoksa ameliyat öncesi denemek mi istediniz

X