Myom la hamile kalanlar var mı?

Benimki içinde aslında canım ama işte yeri ve büyüklüğü çok önemli sanırım

Peki ne kadar denedin oldu canım
Canım ben Mayıs ayında denemeye başladım ama yumurta takibi falan yapmadım, akışına bıraktım yani. Temmuzda kimyasal gebelik oldu, tutmadı. Sonra ağustosta sağlıklı gebelik oldu işte. Ama ağustosta yumurtlama dönemini tam değerlendirdik.

Birde sorması ayıp iliski esnasında herhangi bir acı olmadi mi hiç? Ya da ara kanama ve adet düzensizliği bende var çünkü. Bu aşamada acaba doktor adet düzenleyici verebilir mi ? Birde o adet duzenleyici ilaçlar gebe kalmayı engelliyor mu

Canım nası hamile kaldın demekki küçüktü senin hamile kalmadan önce
Bekarken 1 tane portakal büyüklüğünde denilmişti aldılar.iki sene sonra gebelikte 3 tane ceviz findık büyüklüğünde:))dr tabiriyle yazıyorum vardı gebelikte görünmeyen diğer miyomlarda gebelikte büyüdüler

K
Benim rahim ağzında miyomum vardı bu dediginizi yaşıyordum ilişki sırasında canım acıyordu, afedersiniz her pozisyona giremiyordum. Meğersem miyomdanmış, aldırınca rahat ilişkiye girebildim.

Merhabalar bende sizin durumdayım miyom içerde çocuğun tutacağı yerde büyük değil ama alınması gerek dedi doktor siz ameliyat oldunuz mu
Eğer submukoz miyomsa ve rahmin içindeyse doktorlar alalım diyor, anladığım kadariyla sadece rahmin disinda olanlara ellemiyorlar diğerleri hep risk.Ama bazı kadinlarda 6 7 miyomla dogum yapiyor

K

Benim rahim ağzında miyomum vardı bu dediginizi yaşıyordum ilişki sırasında canım acıyordu, afedersiniz her pozisyona giremiyordum. Meğersem miyomdanmış, aldırınca rahat ilişkiye girebildim.

Eklentiler

• Screenshot_20230724_141710_Gallery.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 42
Benim miyomum bu şekilde rahim ağzında değil sanırım, e rahim ağzında olunca histereskopi ile alınmıyor mu?

Merhaba bende 7 cm miyomla sürpriz hamile kaldım.Simdi daha 6 haftalık oldum.Sonraki aylarda agrilariniz oldu mu?Bende korkuyorum.Miyom rahim içindeymiş.Normal doğum yapamazsın dedi doktor sezeryan olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…