• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Noluyoki burda ben anlayamadim :)
Muzmin ne demek yahu ?
Biri bana aciklama yaparmi acep?
cokmu sordum tamam sustum :110:

6 gunde birsey degisir mi :-) :-)

Bir 6 ay daha yapsak degisir mi. :KK53:

Noluyoki burda ben anlayamadim :)
Muzmin ne demek yahu ?
Biri bana aciklama yaparmi acep?
cokmu sordum tamam sustum :110:

Muzmin bekar demek:

1 . Evlilik çağını geçmiş olup da henüz evlenmemiş olan kimse.(Evlilik cagi kime gore, o tartisilir:KK45:)
2 . Evlenmeyi düşünmeyen kimse.(Bu daha dogru bir secenek bence. :KK53:)

Her neyse anladin sen. :KK48:

Bir 6 ay daha yapsak degisir mi. :KK53:

Muzmin bekar demek:

1 . Evlilik çağını geçmiş olup da henüz evlenmemiş olan kimse.(Evlilik cagi kime gore, o tartisilir:KK45:)
2 . Evlenmeyi düşünmeyen kimse.(Bu daha dogru bir secenek bence. :KK53:)

Her neyse anladin sen. :KK48:

Himmm anladimmm
Hic duymamistim :KK70:

Duymadigina gore ihtiyacin yokmus demek. :KK48:

Eee nerdensin kimlerdensin. Bekar misin evli misin, muzmin misin :)
Ben yurtdisinda yasiyorum oyuzden bu kelimeyi hic duymamistim :) Evlendim 1yil evli kaldim bosandim 4bucuk yildiz muzminim. Hayatimda biri var gibi gibi ama turk degil :( buda evlilige gitmemi engelliyor :KK34:

Ben yurtdisinda yasiyorum oyuzden bu kelimeyi hic duymamistim :) Evlendim 1yil evli kaldim bosandim 4bucuk yildiz muzminim. Hayatimda biri var gibi gibi ama turk degil :KK43: buda evlilige gitmemi engelliyor :KK34:

Ben de yurt disindayim ama muzmin kelimesini cok duydum. :KK70:

Turk olmamasi evlenmemek icin bir kistas degil de; ilk evliligini yapmissin, ikinci evliliginde cok iyi dusunmen gerek. :KK66:

Ben de yurt disindayim ama muzmin kelimesini cok duydum. :KK70:

Turk olmamasi evlenmemek icin bir kistas degil de; ilk evliligini yapmissin, ikinci evliliginde cok iyi dusunmen gerek. :KK66:
Aa sende gurbetcisin desene, nereden ? evet aynen ikinci evliligimi cooookk iyi dusunmem gerek :( dusune dusunede kimseyle evlenemicem gibi geliyo :) Hayirlisi canim bu arada yasin kacti ?

Aa sende gurbetcisin desene, nereden ? evet aynen ikinci evliligimi cooookk iyi dusunmem gerek :KK43: dusune dusunede kimseyle evlenemicem gibi geliyo :) Hayirlisi canim bu arada yasin kacti ?

Gunaydin:KK19:

Bir ara Belcikaya gezmeye gelicem ben Belcikali. :KK53: Ingilterede'nim ben.
:D

30 ustu diyelim kapatalim konuyu. :KK70:

Gunaydin:KK19:

Bir ara Belcikaya gezmeye gelicem ben Belcikali. :KK53: Ingilterede'nim ben.
:D

30 ustu diyelim kapatalim konuyu. :KK70:

:) Bende Londraya gelmeyi dusunuyorum.. Londradan cok siparis veriyorum ama gelip kendim alis veris yapip gezmek istiyorum :KK54:
Buyur gel misafirim ol :)

Luck benimlede ingilizce pratik yap ama yeni basladm ona gore..Bu arada kk arkadasim olarak seni cok seviyorm bana iyi geliyr yazdiklarin.. enerjin yazdikarina yansiyor..Bir 6 ay daha olsun listede kalalim:-)

Back
X