мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Luck benimlede ingilizce pratik yap ama yeni basladm ona gore..Bu arada kk arkadasim olarak seni cok seviyorm bana iyi geliyr yazdiklarin.. enerjin yazdikarina yansiyor..Bir 6 ay daha olsun listede kalalim:-)

Yapariz canim ozelden sormak istediklerin varsa sor. Burda oldugum surece cevaplarim. :KK66:

Muzmin bekar demek:

1 . Evlilik çağını geçmiş olup da henüz evlenmemiş olan kimse.(Evlilik cagi kime gore, o tartisilir:KK45:)
2 . Evlenmeyi düşünmeyen kimse.(Bu daha dogru bir secenek bence. :KK53:)

Her neyse anladin sen. :KK48:

İyi akşamlar :)

1 in yarısı ve 2 nin tamamıyla ben de aranıza katılabilirmiyim ?

Bir söz vermiştik.
Altı ay sonra yazacaktık.
Hâlâ bekarım ve hâlâ yalnızım.
Saygılarımla arz ederim. :KK28:

Al benden de o kadar filo ama hayatimda cok degisiklik oldu.. Bir 6 ay daha yapalim mi. El kaldiranlar. :KK70:

İyi akşamlar :)

1 in yarısı ve 2 nin tamamıyla ben de aranıza katılabilirmiyim ?

Gel vatandas sende gel.:KK53: Hosgeldin. :cool:Ben ve topik yardimcim filo , muzmin olmaman icin yardimci olacagiz.:KK45:

Mavilim, ne diyorsun?

Lucky7 haklısın! Baş başa kaldık.
İnsanlar bir geliyor bir gidiyor.
Neyse kalan sağlar bizimdir. :KK66:

:)

6 Ay olmuş evet. Ben olmadığı için mutluyum. Tanıştığım kişiler içinde evet işde bu dediğim yok. OLmaması daha iyi. Buncan çok zaman önce iş de o ... dediğim kişi gibi biri karşıma çıkmadıkça... O heyecanı o duyguyu hissetmedikçe kimseye evet diyemem. Bundan eminim...
İçimin ısındığı kişi ne zaman beni mutlu edecekse o zaman gelsin. Bekleyeyim önemli değil. Her şey zaman da güzel.
Mantıkla evleneceksem. Mutlu olamam onu biliyorum. Ben aşk olmadan mutlu olamam.
Biz demirbasiz seninle.:KK70: Arada sosyeteye de gel. Jade de orda. :KK19:

selam Lucky ... Ne zamandır uğramadım ...

Mutlu cumalar diliyorum herkese

6 Ay olmuş evet. Ben olmadığı için mutluyum. Tanıştığım kişiler içinde evet işde bu dediğim yok. OLmaması daha iyi. Buncan çok zaman önce iş de o ... dediğim kişi gibi biri karşıma çıkmadıkça... O heyecanı o duyguyu hissetmedikçe kimseye evet diyemem. Bundan eminim...
İçimin ısındığı kişi ne zaman beni mutlu edecekse o zaman gelsin. Bekleyeyim önemli değil. Her şey zaman da güzel.
Mantıkla evleneceksem. Mutlu olamam onu biliyorum. Ben aşk olmadan mutlu olamam.

Ben de mantıklı bir aşk evliliği istiyorum.
Hayırlısı. İlla evlenelim demiyoruz tabii ki! ;) Allah nasip eder inşallah. ;)
Biz demirbasiz seninle.:KK70: Arada sosyeteye de gel. Jade de orda. :KK19:
Oraya gelmeyeyim. Çok dağılıyorum. :( Burası var. 30+ var.
Her girenin hamile olduğu 09.00 - 18.00 var. :-)
Zaten artık ders çalışmaya başlamam lazım... ;)

Bende burdayım yanlız kız...
İş meseleleri ne oldu canım? bulabildin mi?

Ben de mantıklı bir aşk evliliği istiyorum.
Hayırlısı. İlla evlenelim demiyoruz tabii ki! :KK66: Allah nasip eder inşallah. :KK66:
Oraya gelmeyeyim. Çok dağılıyorum. :KK43: Burası var. 30+ var.
Her girenin hamile olduğu 09.00 - 18.00 var. :-)
Zaten artık ders çalışmaya başlamam lazım... :KK66:

İş meseleleri ne oldu canım? bulabildin mi?

Bende buraya cok ugramiyorum sorun orda. Oraya da ugramiyorum gerci. :KK70:

Selam mavilim. Gorusemediysek senin sucun cunku ben hep burdaydim. :KK70:
Radar gibi kızım ya. :KK53: İsmim geçmiş burda. :KK53:

Dedikodumu mu yapıyorsunuz?:cool:

Sosyeteye adam topluyordum. Topik o kadar bos ki yanki yapiyor. :KK70:

Kızlar benıde aranıza alın ):

Aldik say.:KK3:

Back
X