мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bende buraya cok ugramiyorum sorun orda. Oraya da ugramiyorum gerci. :KK70:

Selam mavilim. Gorusemediysek senin sucun cunku ben hep burdaydim. :KK70:

Sosyeteye adam topluyordum. Topik o kadar bos ki yanki yapiyor. :KK70:

Aldik say.:KK3:

İnsan iadeyi ziyaret yapar ama hep biz geldik
:KK51:

Hoş geldiniz.
Bahsedin kendinizden, bize müzmin bekar olduğunuzu kanıtlayın. :p
Tulipa sanki seni hatırlıyorum ama hakkında bir şey hatırlamıyorum. :-) Sadece nickini hatırlıyorum.
Hayal_Alemi, seni galiba ilk kez gördüm. :KK66:
36yaşındayım 6 yıl önce boşandım.ondan sonra birkaç denemem oldı.müzminin dibiyim.

Hoş geldiniz.
Bahsedin kendinizden, bize müzmin bekar olduğunuzu kanıtlayın. :p
Tulipa sanki seni hatırlıyorum ama hakkında bir şey hatırlamıyorum. :-) Sadece nickini hatırlıyorum.
Hayal_Alemi, seni galiba ilk kez gördüm. :KK66:

24 yaşındayım ocak 1 de 25 olacagım mayıstan bu yana kımse yok hayatımda.karar aldım yalnızda mutlu olabılırımm :Distanbuldayım.çekmeköyde oturuyorum.aslen sıvaslıyım.
kurumsal bır fırmada 5 yılımı doldurmaktayım ole ıste kızlar o_O

36yaşındayım 6 yıl önce boşandım.ondan sonra birkaç denemem oldı.müzminin dibiyim.

24 yaşındayım ocak 1 de 25 olacagım mayıstan bu yana kımse yok hayatımda.karar aldım yalnızda mutlu olabılırımm :Distanbuldayım.çekmeköyde oturuyorum.aslen sıvaslıyım.
Tekrar hoş geldiniz. ;)
Her zaman bekleriz.
Bir gelen kayboluyor.
Hayır, bizden mi ürküyorlar nedir? :-)
Uğursuzluk bulaştırırız da ömür boyu müzmin bekar kalırız diye mi düşünüyorlar. :-) :KK53:

Al benden de o kadar filo ama hayatimda cok degisiklik oldu.. Bir 6 ay daha yapalim mi. El kaldiranlar. :KK70:

Gel vatandas sende gel.:KK53: Hosgeldin. :cool:Ben ve topik yardimcim filo , muzmin olmaman icin yardimci olacagiz.:KK45:
Ben katilayim bari merak ediyorum nolurum 6ay sonra..
Karmasik iliskisi olup birakmayi dusunup ama bunu bitirli yapamayanlardanim !

Kiz sanki evlilik programina katiliyo gibi olmus :D

Back
X