• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Lukynin tarzi nasil ? size nasil itici geldigini anlamis degilim, sonucta siz onu netten , ben real hayattan taniyorum bu yuzden yazmak istedim . Insanlari tanimadan , gormeden nasil boyle yorumlar yaziyorsunuz sasiriyorum zaten . Kolay mi hemen biri icin itici demek . Ben taniyorum yakinen ; yardimsever, fedakar , zeki hassas ve duygusal biri . Sizin buradan tanidiginiz kadar hosunuza gitmediyse yazdiklarini okumazsiniz olur biter.

Yanlış öğretmişler arkadaşa sevilen popüler üyelere sataşarak fenomen haline geleceğini sanıyor da kk çok gördü bunlardan, iticilik de göreceli sanırım ki bana burda itici olan bir tek o gibi geldi.

Birincisi yeni uye degilim 2010'da uye olmus cokca forumda kalmis biriyim o rumuzun mail adresine gelen linki aktiflestirmem gerekiyormus yoksa pasif
Uye olarak kalirmis o hesabim. Cok zamandir Kk'ya girmedigim icin o mailin sifresini hatirlayamadim ve o uyeligimi aktiflestiremedim. Bende yeni hesap actim. Bu bir :)

İkincisi karsimda mahalledeki arkadaslarini toplayip gelen bi tip goruyorum:) surda bikac kez girdim filizof prenses ve kendisinden baska yazan pek kisi gorunmezdi birden uyeler peydahlandi enteresan :) he velev ki Lucky 7 populer olsun veya siz reelde de taniyin, iyi biri olsun bilmem ne olsun ben bunlarla ilgilenemem ki ben surda yazdigi mesajlardan tarzini itici ve sevimsiz buldum. Kk da fenomen olmak gibi bir derdim yok ;) olsam ne olur olmasam ne olur ya hu :) suraya kafa dagitmak icin girer insan. Boyle emeller ergenler de kaldi. Onlarda Twitter da takipci kasiyor bilginiz olsun :) oyle bir amaciniz varsa forumlarin modasi gecti :)

Sevmedim, bunu da yazdim. Siz savunabilirsiniz. Hakaret de etmedim. Bir kez daha soyleyeyim Sevimsiz itici bir tarzi var bence. He bunu takar mi tabi ki hayir. Ben ilgilenir miyim zerre kadar ilgilenmem. Yazdim ciktim bu kadar basit :) Ben ciktiktan sonra pohpohlomaya devam edebilirsiniz arkadasinizi ve birbirinizi. Sıkıldığım yerde kalmak tarzim degil. Sohbeti acmadi konusmalari itici. kime ne?

Filozof prenses, sevimli bir arkadasa benziyorsun. Seni de ayni zaman dilimi icinde tanimama ragmen tam tersi bir profil gordum. Neyse bir daha burda mesajim olmaz. Cok sacma bir ortammis benim isim olmaz ama siz takilin bakalim. Bir daha gelmiyiciiiiiim eglencenize devam edin beni acmadi
:KK59:

Birincisi yeni uye degilim 2010'da uye olmus cokca forumda kalmis biriyim o rumuzun mail adresine gelen linki aktiflestirmem gerekiyormus yoksa pasif
Uye olarak kalirmis o hesabim. Cok zamandir Kk'ya girmedigim icin o mailin sifresini hatirlayamadim ve o uyeligimi aktiflestiremedim. Bende yeni hesap actim. Bu bir :)

İkincisi karsimda mahalledeki arkadaslarini toplayip gelen bi tip goruyorum:) surda bikac kez girdim filizof prenses ve kendisinden baska yazan pek kisi gorunmezdi birden uyeler peydahlandi enteresan :) he velev ki Lucky 7 populer olsun veya siz reelde de taniyin, iyi biri olsun bilmem ne olsun ben bunlarla ilgilenemem ki ben surda yazdigi mesajlardan tarzini itici ve sevimsiz buldum. Kk da fenomen olmak gibi bir derdim yok :KK66: olsam ne olur olmasam ne olur ya hu :) suraya kafa dagitmak icin girer insan. Boyle emeller ergenler de kaldi. Onlarda Twitter da takipci kasiyor bilginiz olsun :) oyle bir amaciniz varsa forumlarin modasi gecti :)

Sevmedim, bunu da yazdim. Siz savunabilirsiniz. Hakaret de etmedim. Bir kez daha soyleyeyim Sevimsiz itici bir tarzi var bence. He bunu takar mi tabi ki hayir. Ben ilgilenir miyim zerre kadar ilgilenmem. Yazdim ciktim bu kadar basit :) Ben ciktiktan sonra pohpohlomaya devam edebilirsiniz arkadasinizi ve birbirinizi. Sıkıldığım yerde kalmak tarzim degil. Sohbeti acmadi konusmalari itici. kime ne?

Filozof prenses, sevimli bir arkadasa benziyorsun. Seni de ayni zaman dilimi icinde tanimama ragmen tam tersi bir profil gordum. Neyse bir daha burda mesajim olmaz. Cok sacma bir ortammis benim isim olmaz ama siz takilin bakalim. Bir daha gelmiyiciiiiiim eglencenize devam edin beni acmadi
Tarzını itici bulduğun birinin topiğine saplanıp kalman garip. Açıkçası takıldığını düşünerek de yanlışa düşmüşsün, canım istedi sohbete geldim, senin gibi canım sıkılınca insanları etiketlemiyorum

İkincisi karsimda mahalledeki arkadaslarini toplayip gelen bi tip goruyorum:) surda bikac kez girdim filizof prenses ve kendisinden baska yazan pek kisi gorunmezdi birden uyeler peydahlandi enteresan :) he velev ki Lucky 7 populer olsun veya siz reelde de taniyin, iyi biri olsun bilmem ne olsun ben bunlarla ilgilenemem ki ben surda yazdigi mesajlardan tarzini itici ve sevimsiz buldum. Kk da fenomen olmak gibi bir derdim yok :KK66: olsam ne olur olmasam ne olur ya hu :) suraya kafa dagitmak icin girer insan. Boyle emeller ergenler de kaldi. Onlarda Twitter da takipci kasiyor bilginiz olsun :) oyle bir amaciniz varsa forumlarin modasi gecti :)

• Sana cevap vermeye gerek gormedim ama sen israrla hala devam ediyorsun.
  • Arkadaslarim beni pohpohlamaya gelmediler ama sen gelip burda arkadaslarima laf soyleyemezsin. Senden once onlar vardilar.600 kusur sayfa sadece filozof ile benim yazismamdan olmadi.
  • Itici biri olan varsa o da sensin cunku agzina tanimadigin biri icin itici lafini sakiz etmissin .
  • Itici buldugun birinin topigine de gelmen ayri bir soru isareti.
  • Sabah kalkip gideyim su Lucky'e bir sarayim moduna girmissin . Kendi hayatinda bir sorun oldugunun gostergesidir bu.
  • Ilk defa bu topikten birine bunu soyluyorum.
  • Bir daha gelme ve yazma bu topige!
  • Sayet yazarsan bu kadar yumusak olmayacagim.
  • Maddeler halinde yazdim ki anlaman kolay olsun. :KK20:

Son düzenleme:

Sizin yeni ve ye eski uye olmaniz degil uslubunuz onemli. Sevimsiz ve itici buldugunuz kisinin , buraya sizin icin topladigi mahalle arkadaslari degiliz biz. Kendi guncel profil akisinda gorebiliyoruz biz yazilanlari . Kimsenin bizi topladigi yok. Kimsenin kimseyi pohpohladigi yok. Sohbet acmadiysa konudan cikarsiniz olur biter. Bu kadar gereksiz uzun kirici bir yazi yazmaniza gerek yok .

Bu topik kismetini kapatiyor senin , baska topige hadi :)
beni de alın o konuya... :P

...

Sağ ol. Ben de seni sevdim.
Böyle olmasını istemezdim. :( Ufak bir konu büyüdü boşu boşuna.
Sonuçta reelde birbirimizi tanımıyoruz. Neyse bir yanlış anlaşılma oldu. :'(
Sana da mutlu günler... ;)

Kızlar merhaba luck 7 filozof prenses kizlar nasilsiniz?Bende degisen bsey yok is arar dururum gorusurum olmaz yada cv hic bakikmz bayram sonu bir gorsmeye daha giderim hayirlisi..ozel anlamdada zaten bo asosyallikle olmuyor :-)
Tek arti su iktsat 4 deyim ders calisicam..ing ogrenmk istiyorum nasil olcak bilemedim.biliyr musunuz birsey itiraf ediyim evlenmek artik hic istemiyorum olumsz zayf karakterli biriylehic isim olmaz boye kafam rahat diyorum nasilsa saglm bir adam beni bulmz asik olmak mi cok sevmk mi desem bunun gerceklesmesi zr bosverrr diyorum..kotu yazdim klvyem sagolsun..sevgiler

Kızlar merhaba luck 7 filozof prenses kizlar nasilsiniz?Bende degisen bsey yok is arar dururum gorusurum olmaz yada cv hic bakikmz bayram sonu bir gorsmeye daha giderim hayirlisi..ozel anlamdada zaten bo asosyallikle olmuyor :-)
Tek arti su iktsat 4 deyim ders calisicam..ing ogrenmk istiyorum nasil olcak bilemedim.biliyr musunuz birsey itiraf ediyim evlenmek artik hic istemiyorum olumsz zayf karakterli biriylehic isim olmaz boye kafam rahat diyorum nasilsa saglm bir adam beni bulmz asik olmak mi cok sevmk mi desem bunun gerceklesmesi zr bosverrr diyorum..kotu yazdim klvyem sagolsun..sevgiler

Gercekten kotu yazmissin. :KK48:

Aferin sana bazen de oluruna birak bazi seyleri ... Oldugu kadar , olmadigi kader derler ya , kendini gelistir sen arada. :KK66:

Back
X