• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Yanlış anlaşılmadığıma sevindim.
Lucky'nin de kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum ama ben şimdi Lucky7'i savunmuş gibi olmayayım. Kendisi zaten kendisini ifade edebilecek bir insan! :KK66: Kendisi de yazar sana nasılsa... :KK66:

Sence durup dururken bana itici diyen birine cevap yazmama gerek var mi filo. Yeni uyeliklere karsi onyargim hep bundan iste...
:cool:

Amaaaaaan :KK49:Hatlar karışmış :) Ben senin için birşey demek istememiştim zaten pollyanna'nın hoşuna gittiğinin farkındayım :) Farklı birşey ima etmemiştim sadece şu an benim problemim bu aşk konusu. İnsanın zihninde olan dilinde de oluyor istesin veya istemesin bu yüzden burada da dillendirdim işte. İlgin için teşekkür ederim. :) Hanes'e birşey de bana pollyanna diyor yazmışsın ya Lucky7 rumuzlu arkadaş da Insanlar ask sorunlarini hayatin derdi saniyorlar. Oysa ki ne dertler var. Bir sey demeye gerek yok demiş. Ordan alıntı yapacağıma sanırım senden alıntı yapmışım:KK58:

Velhasıl, insanın ne dertle dertleneceğine x kişisi veya Lucky7 değil insanın kendi ruh hali, yüreği, mantığı karar verir. Sevgili Lucky7 tarzın çok itici geldi bana. Hoşuma gitmedi. Size selamlar, bol muhabbetler.
Lukynin tarzi nasil ? size nasil itici geldigini anlamis degilim, sonucta siz onu netten , ben real hayattan taniyorum bu yuzden yazmak istedim . Insanlari tanimadan , gormeden nasil boyle yorumlar yaziyorsunuz sasiriyorum zaten . Kolay mi hemen biri icin itici demek . Ben taniyorum yakinen ; yardimsever, fedakar , zeki hassas ve duygusal biri . Sizin buradan tanidiginiz kadar hosunuza gitmediyse yazdiklarini okumazsiniz olur biter.

Lukynin tarzi nasil ? size nasil itici geldigini anlamis degilim, sonucta siz onu netten , ben real hayattan taniyorum bu yuzden yazmak istedim . Insanlari tanimadan , gormeden nasil boyle yorumlar yaziyorsunuz sasiriyorum zaten . Kolay mi hemen biri icin itici demek . Ben taniyorum yakinen ; yardimsever, fedakar , zeki hassas ve duygusal biri . Sizin buradan tanidiginiz kadar hosunuza gitmediyse yazdiklarini okumazsiniz olur biter.
Yanlış öğretmişler arkadaşa sevilen popüler üyelere sataşarak fenomen haline geleceğini sanıyor da kk çok gördü bunlardan, iticilik de göreceli sanırım ki bana burda itici olan bir tek o gibi geldi.

Kilo verince yeriz tabi chinesse indian , vs.... sen iyi ol yeter .

Indian in tadi tuhaf geliyor ama curry iyi olabilir hem kilo da verdiriyor. Dedigimiz yerde gorusursek alisveriste yapariz. Bu arada ayakkabin nasil oldu. Afiyettedirler insallah.
:KK70:
Senin olduğun heryere girerim ben. Boşayım mı benimkini :KK70:

Listenin basina seni ekliyim o zaman. :KK70:

Indian in tadi tuhaf geliyor ama curry iyi olabilir hem kilo da verdiriyor. Dedigimiz yerde gorusursek alisveriste yapariz. Bu arada ayakkabin nasil oldu. Afiyettedirler insallah. :KK70:

Şöyle bir baktım da yan profilden çok masum geldi, kıyamadım kocama :) ikinizi beraber idare etsem olmaz mı:KK70:

Indian in tadi tuhaf geliyor ama curry iyi olabilir hem kilo da verdiriyor. Dedigimiz yerde gorusursek alisveriste yapariz. Bu arada ayakkabin nasil oldu. Afiyettedirler insallah. :KK70:

ayakkabi buzlukta halen :) iki gundur sabah cikardim baktim gayet rahatti . sabah cikarip giyecegim :)

Şöyle bir baktım da yan profilden çok masum geldi, kıyamadım kocama :) ikinizi beraber idare etsem olmaz mı:KK70:

Zaten bu grup biraz da ti ye alinmak icin acildi. Ilk sayfayi okursan gorursun. Seni bas koseye ekliycem. :KK70:
ayakkabi buzlukta halen :) iki gundur sabah cikardim baktim gayet rahatti . sabah cikarip giyecegim :)

He iyi keyfi yerinde demek. Sonucu cok merak ediyorum. :KK19:

Back
X