мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Anladığını anlamıştım.

Boş boş işler yapıyorum.

Allah gönlünüze göre versin.

Allah gonlumuze gore vermiyor simdi Filo cum.

Oyle kadinlar var ki fesat, dedikoducu, arkadan is ceviriyor. 20-25-30 yasinda evleniyor. (30 yas bile gec degil bence ideal yas. 30 + sikintili )Kocasi yaninda pervane. Bir dedigi iki olmuyor.

Bir cicek bocek icin, bir hayvan icin bir insan ne kadar uzuluyoruz .

Insanin gonlune gore veriyorsa burda bir adaletsizlik var.

Simdi insanin gonlune gore verdigine inanmiyorum ben ama dogru zaman ayri sey.

Son düzenleme:
muzmin bekarim ve 40 yasim.Genede herseyin iysini Rabbim bilir.Cok sukur ona.

Senin yasina yakin bir yastayim hayat bitmis degil. Yakinda ikinci yuksek lisansima basliyorum. Yaninda ispanyolca kursu. Kendimizi dipte hissetmeyelim cunku dip inan evlenmemek degil. Mutlaka kendimizi gelistirecek seyler yapalim.

Kismet bu belki gelir, belki gelmez, belki gec gelir ama oturup beklememek lazim.

Bu arada hayat ne zaman bitiyor biliyor musun? Nefes almayi biraktiginda...

Son düzenleme:
Lucky7, aynılarını zaman zaman ben de düşünüyorum. Yalnız bu işler karışık. O yüzden sustum ben artık.

Ay kıyamam sana ben bu ara kkdan uzak kaldım ya kardeşim bendeydi pc onda olunca bana fırsat kalmıyordu işte de her zaman giremiyorum girsem de biliyorsun pek muhabbetleri takip edemiyorum
Nasılsın canım görüşmeyeli?

aynı canım bildiğin gibi. :) çalışmaca...

Amaaaaaan Hatlar karışmış :) Ben senin için birşey demek istememiştim zaten pollyanna'nın hoşuna gittiğinin farkındayım :) Farklı birşey ima etmemiştim sadece şu an benim problemim bu aşk konusu. İnsanın zihninde olan dilinde de oluyor istesin veya istemesin bu yüzden burada da dillendirdim işte. İlgin için teşekkür ederim. :) Hanes'e birşey de bana pollyanna diyor yazmışsın ya Lucky7 rumuzlu arkadaş da Insanlar ask sorunlarini hayatin derdi saniyorlar. Oysa ki ne dertler var. Bir sey demeye gerek yok demiş. Ordan alıntı yapacağıma sanırım senden alıntı yapmışım

Velhasıl, insanın ne dertle dertleneceğine x kişisi veya Lucky7 değil insanın kendi ruh hali, yüreği, mantığı karar verir. Sevgili Lucky7 tarzın çok itici geldi bana. Hoşuma gitmedi. Size selamlar, bol muhabbetler.

Yanlış anlaşılmadığıma sevindim.
Lucky'nin de kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum ama ben şimdi Lucky7'i savunmuş gibi olmayayım. Kendisi zaten kendisini ifade edebilecek bir insan! Kendisi de yazar sana nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…