мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

İyi olmana sevindim.
Karikatür olayı denk gelmiş desene :)

Kalplerimiz karsiymis. Simdi cikayim da ortaligi toplayayim biraz , kolyemi takmak icin kendimi toparlamam lazim.

Yemisim temizligini cikicam kahve icicem bizimkilerle. Yarin yaparim ve o yarin hic gelmez.

Son düzenleme:
Biraz dagittim iyi geldi. Yesil cola cikmis. Promosyon hesabi dagitiyorlardi. Iki tane ictim bir halta yaramaz.Bir gunde icmeye gittim mi tamamdir , tabi sonra simdi yuklenmeye gerek yok.

yeşil kola mı çok büyük bir eksiğimizdi iyi ki çıkarmışlar Millet kafayı yemiş yaa.

Üşengeçliğimi bir kenara bırakırsam kuaföre gitcem bir ara iş çıkışı. Gidince herşeyi aynı ana sıkıştırıyorum e haliyle oranın da bir kapanış saati oluyor. Bana diyorlar şunu yapalım diğerine de yarın gel. Yok olmaz vaktim yok diyorum.
Üşengeçliğime vakit bol ama

Gunaydin Muzmin ekibi,

Kafeini ve sekeri azaltilmis kola iste. Ben Paris ten boya almistim bir ay once hala boyuycam. Tabi alisverisini ihmal eden birinin sacini boyamasi beklenemezdi. Once boyani yap sonra otekileri halledersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…