- 27 Ekim 2008
- 5.967
- 2.397
- 723
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.401
erkek arkadaşımdan ayrıldım ama kuzum, hem de tekrar başlama ihtimali hiç yok artık... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş ver. Şimdi üzülüyorsun tabii ama belki de böylesi hayırlıdır.erkek arkadaşımdan ayrıldım ama kuzum, hem de tekrar başlama ihtimali hiç yok artık...![]()
A.s. İyiyim sen nasılsın?
![]()
aç bakalım.Bende iyi olmaya çalışıyorum işte napiyim bdv'ye konu açacağım dayanamıyorum azcık beyin fırtınası yapalım
Daha fazla dayanamıyorum buzdolabıma![]()
açtın mı? göremedim.Bende iyi olmaya çalışıyorum işte napiyim bdv'ye konu açacağım dayanamıyorum azcık beyin fırtınası yapalım
Daha fazla dayanamıyorum buzdolabıma![]()
Selam Pollyanna naber?![]()
Lucky, konuş. Benimle bir de Polyanna diye dalga geçiyor bu Hanes. :) Sen benden daha büyüksün. Seni dinler belki.Muzmin bekarlar olmus , depresif bekarlar.
Agziniza biber surerim.![]()
Lucky, konuş. Benimle bir de Polyanna diye dalga geçiyor bu Hanes. :) Sen benden daha büyüksün. Seni dinler belki.![]()
Evet, zaman zaman biz de öyle zannetsek de onlar gerçekten çok da büyük sorun değil. Öyle dertler var ki Allah başımıza vermesin.Insanlar ask sorunlarini hayatin derdi saniyorlar. Oysa ki ne dertler var. Bir sey demeye gerek yok. Allah adamin kafasina vura vura dank ettirir. Sekil A: 6-7 hafta onceki ben...![]()
açtın mı? göremedim.![]()
1- Polyana demen hoşuma gitti. Ben işin şakasındayım.açmadım canım açmaktan da vazgeçtim ona bile üşeniyorum şu an içinDalga geçmiyorum ya hu Polyanna olabilmek için sana çok şey vaadedebilirim ne güzel bu yapı meselesi ben olamam sen olabilirsin
Aşk sorunum hayatımın derdi falan değil sadece hayatımın tam ortasında bulunan konu şu an için bu konu olduğu için kafamı ve hayatımı kurcalıyor. Allah başka dert vermesin. Sağlığım yerinde, işim gücüm, param pulum var çok şükür bu gibi sıkıntılarım yok. Hayat rüzgarı herkese farklı yönden eser, bana bu aralar aşk tarafından esiyor olay bu
![]()
1- Polyana demen hoşuma gitti. Ben işin şakasındayım.
2- Ben de zaman zaman en büyük sorun AŞK zannettim / zannediyorum. Asla insanların sorunlarını küçümsemem. Bir üst mesajda da belirttim. Ben de öyle sanıyorum zaman zaman ama bir sürü daha büyük dert var. Tabii ki insan kendisinde bir şey olmayınca en önemli gördüğü sorunla dertlenir. Çok normal.
Kısacası; SENİ SEVİYORUM HANES! Yanlış anlaşılmak istemem.![]()
Yapılacak bir şey yok! Herkesi bir terbiye edemeyiz. MAALESEFBiz herkesi seviyoruz da herkes buna degiyor mu filo. Insan terbiyesiz olmaya gorsun. Aile terbiyesi bambaska bir sey.![]()
Buralarda da kimseler yok... DERKEN?Aaaah ahh buralarda da kimseler yok
Sizi daha önce bu konuda gördüğümü hatırlamıyorum.Kız dn akşam yazdım daha yeni cvp geldi
Durgun demek istedim yani
Yok hayır sizinle tanışmıyoruzSizi daha önce bu konuda gördüğümü hatırlamıyorum.
Tanışıyor muyuz?
Kendinizden bahseder misiniz?
Müzmin Bekar mısınız? :)
Hoş geldiniz o halde.Yok hayır sizinle tanışmıyoruz
Bendeniz 1 aydır müzmin bekarım
Konuyu takip ediyordum öyle dün boş görünce dedim
Heralde tüm müzmin bekarlar sevgili , koca buldular![]()