- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.421
Hoş buldum , kalıcı olmamam dileğiyleHoş geldiniz o halde.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum , kalıcı olmamam dileğiyleHoş geldiniz o halde.![]()
Yapılacak bir şey yok! Herkesi bir terbiye edemeyiz. MAALESEF
Buralarda da kimseler yok... DERKEN?![]()
Hoş buldum , kalıcı olmamam dileğiyle![]()
bir yazmışım biz yazacaktım.Aynen oyle sweety.Bu arada gunaydin.
![]()
bir yazmışım biz yazacaktım.![]()
Nasılsın?
Uykum var, uyku düzenimi bozuyorum.(bu bana)
muzmin bekar olarak çok üzgünümKötü ya çok kötüyüm.Sabah ağladım.
Anladığını anlamıştım.Sen soylemeden anlamistim biz oldugunu. Ne zekiyim.
Aksam internete de girmiyorsun, ne yapiyorsun da evde bozuyorsun.![]()
Allah gönlünüze göre versin.muzmin bekar olarak çok üzgünümKötü ya çok kötüyüm.Sabah ağladım.
Anladığını anlamıştım.
Boş boş işler yapıyorum.
Allah gönlünüze göre versin.![]()
muzmin bekarim ve 40 yasim.Genede herseyin iysini Rabbim bilir.Cok sukur ona.
Lucky7, aynılarını zaman zaman ben de düşünüyorum. Yalnız bu işler karışık. O yüzden sustum ben artık.Allah gonlumuze gore vermiyor simdi Filo cum.![]()
Oyle kadinlar var ki fesat, dedikoducu, arkadan is ceviriyor. 20-25-30 yasinda evleniyor. (30 yas bile gec degil bence ideal yas. 30 + sikintili )Kocasi yaninda pervane. Bir dedigi iki olmuyor.
Bir cicek bocek icin, bir hayvan icin bir insan ne kadar uzuluyoruz .
...
Lucky7, aynılarını zaman zaman ben de düşünüyorum. Yalnız bu işler karışık. O yüzden sustum ben artık.
Evet, Lucky değiştirmiş. Ben de sonradan fark ettim.Selam
Topiğin sanki adı mı değişmiş?![]()
Ay kıyamam sana benEvet, Lucky değiştirmiş. Ben de sonradan fark ettim.
Süper olmuş bence. Yazı karakterleri falan.
bu arada YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIINNN LİLY SOHBETE GELMİŞ. FİLOZOF LİLY İLE SOHBET ETMEYİ ÇOK ÖZLEMİŞ.![]()
aynı canım bildiğin gibi. :) çalışmaca...Ay kıyamam sana benbu ara kkdan uzak kaldım ya kardeşim bendeydi pc onda olunca bana fırsat kalmıyordu işte de her zaman giremiyorum girsem de biliyorsun pek muhabbetleri takip edemiyorum
Nasılsın canım görüşmeyeli?![]()
1- Polyana demen hoşuma gitti. Ben işin şakasındayım.
2- Ben de zaman zaman en büyük sorun AŞK zannettim / zannediyorum. Asla insanların sorunlarını küçümsemem. Bir üst mesajda da belirttim. Ben de öyle sanıyorum zaman zaman ama bir sürü daha büyük dert var. Tabii ki insan kendisinde bir şey olmayınca en önemli gördüğü sorunla dertlenir. Çok normal.
Kısacası; SENİ SEVİYORUM HANES! Yanlış anlaşılmak istemem.![]()
Yanlış anlaşılmadığıma sevindim.AmaaaaaanHatlar karışmış :) Ben senin için birşey demek istememiştim zaten pollyanna'nın hoşuna gittiğinin farkındayım :) Farklı birşey ima etmemiştim sadece şu an benim problemim bu aşk konusu. İnsanın zihninde olan dilinde de oluyor istesin veya istemesin bu yüzden burada da dillendirdim işte. İlgin için teşekkür ederim. :) Hanes'e birşey de bana pollyanna diyor yazmışsın ya Lucky7 rumuzlu arkadaş da Insanlar ask sorunlarini hayatin derdi saniyorlar. Oysa ki ne dertler var. Bir sey demeye gerek yok demiş. Ordan alıntı yapacağıma sanırım senden alıntı yapmışım
Velhasıl, insanın ne dertle dertleneceğine x kişisi veya Lucky7 değil insanın kendi ruh hali, yüreği, mantığı karar verir. Sevgili Lucky7 tarzın çok itici geldi bana. Hoşuma gitmedi. Size selamlar, bol muhabbetler.