мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

İyi olmana sevindim.
Karikatür olayı denk gelmiş desene :)

Kalplerimiz karsiymis. Simdi cikayim da ortaligi toplayayim biraz , kolyemi takmak icin kendimi toparlamam lazim. :KK8:

Yemisim temizligini cikicam kahve icicem bizimkilerle. Yarin yaparim ve o yarin hic gelmez. :KK70:

Son düzenleme:
Biraz dagittim iyi geldi. Yesil cola cikmis. Promosyon hesabi dagitiyorlardi. Iki tane ictim bir halta yaramaz.:confused:Bir gunde icmeye gittim mi tamamdir , tabi sonra simdi yuklenmeye gerek yok. :KK53:

yeşil kola mı:KK48: çok büyük bir eksiğimizdi iyi ki çıkarmışlar :KK48: Millet kafayı yemiş yaa.

Üşengeçliğimi bir kenara bırakırsam kuaföre gitcem bir ara iş çıkışı. Gidince herşeyi aynı ana sıkıştırıyorum e haliyle oranın da bir kapanış saati oluyor. Bana diyorlar şunu yapalım diğerine de yarın gel. Yok olmaz vaktim yok diyorum.
Üşengeçliğime vakit bol ama:KK12:

Gunaydin Muzmin ekibi,:KK71:

yeşil kola mı:KK48: çok büyük bir eksiğimizdi iyi ki çıkarmışlar :KK48: Millet kafayı yemiş yaa.

Üşengeçliğimi bir kenara bırakırsam kuaföre gitcem bir ara iş çıkışı. Gidince herşeyi aynı ana sıkıştırıyorum e haliyle oranın da bir kapanış saati oluyor. Bana diyorlar şunu yapalım diğerine de yarın gel. Yok olmaz vaktim yok diyorum.
Üşengeçliğime vakit bol ama:KK12:

Kafeini ve sekeri azaltilmis kola iste. Ben Paris ten boya almistim bir ay once hala boyuycam. Tabi alisverisini ihmal eden birinin sacini boyamasi beklenemezdi.:confused: Once boyani yap sonra otekileri halledersin .
:cool:

Back
X