- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.341
Uykusuzum, başım sağdan uyuşuk.
Keyifsizim.
Türk Kahvesi içtim. Daha öğlen yemeği yemedim. Şimdi yiyeceğim inşallah.
Sen de pizza yeme, hani kilo veriyordun?
Gerçi sen tatlı yemeyi bırakmıştın değil mi?
Türk Kahvesini çok severim.Seninde mi sag benim de tutarsa hep sag tutar:)) Turk kahvesi aliskanlik yapiyor farkettin mi?
Yemek yiyorum normal ama tatliyi biraktim hala 65 kiloyum. Yemegimi de birakamiyicigim, hele bu aralar.
Türk Kahvesini çok severim.
Yalnız her gün içmiyorum.
Ben de 63 KG falanımdır ama senden kısa boyluyum ben! Pigmeyim.
(Şaka bir tarafa olduğumdan heybetli durduğumu söylerler... Normal boyumdan 5 - 6 cm uzun zannediyorlar... Halbuki topuklu da giymem.)
Farklı zamanlarda farklı insanlar hep 1,70 olduğumu zannettiklerini söylerler. Halbuki 1,64 cm yim ben!Hanim agasin yani .Kilodan az gostereni duydum da , boydan uzun gostereni hic duymamistim. Genelde cok zayif insanlar uzun boylu gorunur ama sende o da yok. Bi resmini goreydik iyiydi.
Ben de uykuya doyamıyorum. Çünkü hep geç yatıyorum.Topige sizin kadar sık giremiyorum. Uykulara doyamiyorum, ise kendimi veremiyorum, duygusal yasantim zaten cokmus durumda. Sozde sevgilim var ama bana gore yok. Sosyal medyadan sıkıldım. Ya ben depresyondayim galiba
Ben de uykuya doyamıyorum. Çünkü hep geç yatıyorum.
İşlere ben de odaklanamıyorum.
Duygusal olarak çökmüşlük var ama başka sebepten
Sevgilim yok
Sosyal medyadan ben de bunaldım. Bir feysim var onu da donduracağım galiba.
NE KADAR ÇOK ORTAK NOKTAMIZ VAR. SEN DE GEL BU KONUYA SIK SIK :)))
Farklı zamanlarda farklı insanlar hep 1,70 olduğumu zannettiklerini söylerler. Halbuki 1,64 cm yim ben!
Ha bununla övünmüyorum. Zira bodur tavuk her zaman piliçtir. Ufak tefek olmak daha mı iyi sanki?
Ek: Düşündüm de benim hiç boydan fotoğrafım yok.
Ben de uykuya doyamıyorum. Çünkü hep geç yatıyorum.
İşlere ben de odaklanamıyorum.
Duygusal olarak çökmüşlük var ama başka sebepten
Sevgilim yok
Sosyal medyadan ben de bunaldım. Bir feysim var onu da donduracağım galiba.
NE KADAR ÇOK ORTAK NOKTAMIZ VAR. SEN DE GEL BU KONUYA SIK SIK :)))
Allah bize yardım etsin.Gunaydin,
Niye enine yeterince yer kapliyor mu diyorsun.
Boyun iyi ama ben sana inanmiyorum ispatla.
Bu ara bende boyleyim. Insanlardan sogudum. Guvenilmez geliyorlar bana. Ev isi meselesine zaten girmiyorum. Uyku duzenim de bozuldu. Yakinda master baslayacak ve ben hala disaridan soyluyorum.
O kişi benim işte, beni de tanımıyorsun. Dinlerim seni, çok fazla yardımcı olamasam da...Merhaba filozof prenses, sevgili kısmım çok karışık. Ben kendimi onsuz ve yalnız hissediyorum. Buna varlık içinde yokluk çekmekte diyebiliriz aslındaGelirim inşallah.. Biraz kafamı dağıtmak farklı insanlarla tanışmam lazım. Buna çok ihtiyacım var. Hiç bilmediğim bir şehre gidip durduk yerde tanımadığım biriyle oturup sohbet edesim var.
Allah bize yardım etsin.
Ben benim dışımdaki insanlar yüzünden mutsuzum.Kendi derdim olmayan şeylere dertleniyorum. Ailevi olunca herkese yansıyor. Neyse!
BDV'ye binde bir girerim. Okumadan çıkarım. Kafam şişiyor...Aman BDV ye girme o zaman.
O kişi benim işte, beni de tanımıyorsun. Dinlerim seni, çok fazla yardımcı olamasam da...
Sayın danışanımbunun bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmemiştimbaşka birşey mi dileseymişim
çok sıkıldım rutinlikten kaçmak istiyorum şu an ki çevremden, insanlardan. Zaman zaman ortaya çıkan deli cesaretimin şu sıralarda uyuyor olması en büyük avantajım. Yoksa yapacak çok şeyim var. Sanırım o bile benden sıkıldı.
Şunu yapsam diyorum sonra amaaan boşver diye vazgeçiyorum. Dışarda bir yerde yemek yemeye gittiğimde bile dakikalarca ne yiyeceğime karar veremiyorum. Zaten sipariş ettiğim yemeğimi de genelde bitiremiyorum. Sevgilim dediğim adamın zaten dünyası benden çok uzak. Yalnızım.. Artık annemle bile konuşmaktan sıkılıyorum
kendimi anlatırken bile içim şişti ya
BDV'ye binde bir girerim. Okumadan çıkarım. Kafam şişiyor...
bunun bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmemiştimbaşka birşey mi dileseymişim
çok sıkıldım rutinlikten kaçmak istiyorum şu an ki çevremden, insanlardan. Zaman zaman ortaya çıkan deli cesaretimin şu sıralarda uyuyor olması en büyük avantajım. Yoksa yapacak çok şeyim var. Sanırım o bile benden sıkıldı.
Şunu yapsam diyorum sonra amaaan boşver diye vazgeçiyorum. Dışarda bir yerde yemek yemeye gittiğimde bile dakikalarca ne yiyeceğime karar veremiyorum. Zaten sipariş ettiğim yemeğimi de genelde bitiremiyorum. Sevgilim dediğim adamın zaten dünyası benden çok uzak. Yalnızım.. Artık annemle bile konuşmaktan sıkılıyorum
kendimi anlatırken bile içim şişti ya
Gün içinde çok değişik şeyler okumak, feyse bakmak falan beynimizi uyuşturuyor.Kafan mi sisiyor , ordakiler duymasin. Beni de bazen rahatsiz ediyordu ama su aralar etmiyor sanirim rahatsiz edilmeyecek kadar bitik durumdayim.
Beni de sisirdin .Gittim bir Turk kahvesi yaptim enerjim gelsin diye. Klasik depresyon sende ki ama rahatsiz oldugun bir durum var ondan kacmak istiyorsun.
Gün içinde çok değişik şeyler okumak, feyse bakmak falan beynimizi uyuşturuyor.
Sayın danışanım(piskolokum ben )
Hafif bir depresyondasın.
Hep aynı şeyleri yaşadığından sıkılmışsın doğal olarak...
farklı bir şeyler yap imkanlar elverdiği kadarıyla... mesela hafta sonu yakın yerlere git kal, mesela hiç gitmediğin bir sergiye git, bir kitap oku dünyan değişsin. :)
Sevgilinle durumunu netleştir. don lastiği gibi , sakız gibi sünen belirsiz ilişki insanı yorar.
ne ile mutlu oluyorsan onu kovala, mutsuzluğa odaklanma!
Kafan mi sisiyor , ordakiler duymasin. Beni de bazen rahatsiz ediyordu ama su aralar etmiyor sanirim rahatsiz edilmeyecek kadar bitik durumdayim.
Beni de sisirdin .Gittim bir Turk kahvesi yaptim enerjim gelsin diye. Klasik depresyon sende ki ama rahatsiz oldugun bir durum var ondan kacmak istiyorsun.
Ufff! O erteleme hastalığı ara ara bana da geliyor. İş yerinde bile önemli olan işleri yapıyorum. Diğerlerini belirsiz bir zamana erteliyorum.Face e bakmiyorum tek baktigim yer burasi o da ara ara. Eskiden eve girmezdim simdi evden cikmiyorum. Cikinca da direk eve gelmek istiyorum. Gunluk alisveris yapicam, amannn bosver yarin yaparim diyorum ama o yarin hic gelmiyor nedense.
Face e bakmiyorum tek baktigim yer burasi o da ara ara. Eskiden eve girmezdim simdi evden cikmiyorum. Cikinca da direk eve gelmek istiyorum. Gunluk alisveris yapicam, amannn bosver yarin yaparim diyorum ama o yarin hic gelmiyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?