bikez daha beyendimmma.s
Gerçekten harika oluyor.Herkez hazır sanıyor .Favori tariflerim arasına girdi teşekkür ederim
saol caniimda bi sorum daha var cikolata sosunu servis yapmadan öncemi döküyoruz yoksa öncedenmi rahatsiz ediyorum kusura bakma
him bu kötü oldu iste neyse ozaman bende sabahh giderken dökerim zaten gider gitmez servis yapcak yarim saattede gidiyor ama benim önceden kalkip hazirlamam lazim ozaman ne kadarda sogurki acaba baktim olmuyo bende cikolatali santiyle yaparim ne yapayim
öylemi canim bak bunu bilmiyodum ben donar saniyodum iyi ozaman öyle yaparim cok saol valla
oldun canim hemde nasil pazartesi paylasirim ins sonucu
bu tarifi uzun zaman önce görmüştüm ama üşeniyordum yapmaya .Bugün eşimin doğum günüydü kalktm sabah yaptım ,akşam arkadaşlarda geldi hep birlikte tadına baktık muhteşemdi herkes çok beğendi.benimde favorim oldu teşekkürler:)
çok güzel yarın deniycem zaten misafirim var iii oldu bu tarif
Sonucuda paylaş bizimle lütfencokacimcoook
Şimdiden kolay geldiiinnkaydirigubbakcemile2
Ellerine sağlık, rica ederim... Beğenmenize çok sevindim.
Aynı pastanelerdedik hazır rulo pastalara benziyor, yapımıda çok basit.
Tekrar ellerinize sağlık, eşinizle bir ömür boyu mutluluklar...[/QU
amin canım birde pasta hakkında eşimin bir önerisi kekini biraz ıslatırsak(portakal suyu gibi mesela) daha güzel olabilirmiş:icecream: ama böylede muhteşemmiş kaydirigubbakcemile2
amin canım birde pasta hakkında eşimin bir önerisi kekini biraz ıslatırsak(portakal suyu gibi mesela) daha güzel olabilirmiş:icecream: ama böylede muhteşemmiş kaydirigubbakcemile2