Kekler - Pastalar Muzlu Rulo Pasta ( Resimli Anlatımlı )

Canım harika bi tarif süper oldu arkadaşlara da ikram ettim hepsi bayıldılar tarifini istediler hatta sana teşekkür ediyolarmış nehir 21:)
Ablama sadece biraz kabartma tozu (azıcık)fazla gibi gelmiş 1 paketten biraz az koysak daha güzel olur sanki diyor..
Gördüğün gibi tarifi herkese veriyorum valla telif hakkı senin hihoyyyt

:eek:
Ayy teşekkür ederim ne demekk...Ver ver kim istiyorsa ver tarifikaydirigubbakcemile3
Olabilir aslında kabartma tozu fazla. Zaten 1 paket kabartma tozunu karşılayacak kadar un konmuyor çünkü. Ama hamurda az oluyorya biraz kabarması için kabartma tozu şart oluyor. Az kabartma tozuyla yaparsanda haber ver tebi nasıl oluyor bizde bilelim :))
Bu arada sende güzel yapmışsın demekki :eek: Ellerine sağlıkcokacimcoook

böceemin yarı yaş pastası içün muzlu rulo pasta yapciktim, herüfümlen kavga ettik pasta yalan oldu :çok üzgünüm:

Niyee pastayı mı yapmayacaksın dedi :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok ayol, cumartesi gün bn hastaydım, annemlere gittim az böceeme baksın da bnde uyuyim dinlenim diye, akşam saat 9u buldu annemlerden çıkmamız, çocuk da huysuzlandı uykusu geldi, benim herüf de baa söölendi, bende küstüm :dilcikar:

Hee önemli bişey deelmiş :)) Pastayı yapmamak için sunduğun bahane kabul edilmedi :))

Hee önemli bişey deelmiş :)) Pastayı yapmamak için sunduğun bahane kabul edilmedi :))

ay yok bahane diiil ayol, herüflen kavgalı olunca pasta yapmak aklıma gelmedi, bi de hasta yatıyodum ay, pazartesi gün herifçüğüm öğlene kadar izin alıp sıpama baktı, ben de öğlene kadar uyudum, yerimden kalkamadım şekerim Şeniz

canım bu pastayı şimdi yaptım, şu an buzdolabında,
inanırmısın ne zaman kalkışsam yapmaya bir türlü rulo yapamazdım ya kırılırdı ya mutlaka olmazdı bişeyi
bu sefer inanamadım çok güzel oldu
çok teşekkürler tarif için !! :))))

canım bu pastayı şimdi yaptım, şu an buzdolabında,
inanırmısın ne zaman kalkışsam yapmaya bir türlü rulo yapamazdım ya kırılırdı ya mutlaka olmazdı bişeyi
bu sefer inanamadım çok güzel oldu
çok teşekkürler tarif için !! :))))

Heyy yuppi:lepi:
Bir kişiyi daha kattık aramıza.
Ellerine sağlıkcokacimcoook.
Tadınıda haber et bize olur mukaydirigubbakcemile2

Aaaayyy süper olmuşlar yaaa. Ellerine sağlık..
Nasıl canım istedi şimdi offf...Ne yenirdi..
Şımdi şekilleri bozulmasın diye tadınada bakamazsın. Eşin söylesin olur mu beğenmişler mi diye..
Tekrar ellerine sağlık, hepsi birbirinden güzel görünüyor.
Hele şu en sondaki. Nasıl yaptın yanındaki çikolataları. Ne ile?

evet canim tadina bakamadik malesef esimede kalmamis ama cok güzel olduklarini söylemisler en sondakinide normal yaptim sadece kenarlarina cikolata rendeledim rendenin tüz tarafiyla

Olsun bir daha yaptığında bakarsınız tadına :))
Çok değişik olmuş görüntüsü..Bir dahakine kesin öyle yaparım üstünü,çok güzel olmuş
Tekrar ellerine sağlık..

tesekür ederim canim evet cok güzel oldu gercekten görüntüsü bende bununla ikinciyi cok begendim yani sekil olarak tabi :))

he bide canim eger yapacaksan kenarlarini kolay yapistirmak icin bi kagit kullan yani cikolatayi kagida döküp yapistir baska türlü zor oluyorr bende acemi sefin sitesinden aldim bu yöntemi ikinci pastada o siteden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bekleriz efem beklerizkaydirigubbakcemile3

nehir ekim analarında ben meşur ettim len bu pastayı kaydirigubbakcemile3:hooray: hatta onun espriisi bilem var artık, birileri ortalıkta görünnmedi mi muzlu rulo pasta yapmayamı gitti dioz(mercimeğin fırına verilmesi olayının yeni versiyonu) :jeyyar::roflol:

he bide canim eger yapacaksan kenarlarini kolay yapistirmak icin bi kagit kullan yani cikolatayi kagida döküp yapistir baska türlü zor oluyorr bende acemi sefin sitesinden aldim bu yöntemi ikinci pastada o siteden

Heh aslında ben onu sormuştum söylediğin çok iyi oldu.
Hani tamam çikolata rendelerizde, nasıl böyle yapacağız ama öğrendim şimdi çok sağol tekrardan :))

nehir ekim analarında ben meşur ettim len bu pastayı kaydirigubbakcemile3:hooray: hatta onun espriisi bilem var artık, birileri ortalıkta görünnmedi mi muzlu rulo pasta yapmayamı gitti dioz(mercimeğin fırına verilmesi olayının yeni versiyonu) :jeyyar::roflol:

Size inanmıyoruuumm:1shok:
Pastamı nelere alet etmişler aboowww:roflol:
Allah iyiliğinizi versin sizin:roflol:
Çok sık gidiyorsunuz anlaşıldı rulo pasta yapmaya:jeyyar: :roflol:

Heh aslında ben onu sormuştum söylediğin çok iyi oldu.
Hani tamam çikolata rendelerizde, nasıl böyle yapacağız ama öğrendim şimdi çok sağol tekrardan :))

Size inanmıyoruuumm:1shok:
Pastamı nelere alet etmişler aboowww:roflol:
Allah iyiliğinizi versin sizin:roflol:
Çok sık gidiyorsunuz anlaşıldı rulo pasta yapmaya:jeyyar: :roflol:

şifreli konuşuyoz ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önemli degil canim ne demek sen bana ben sana pastaneci olcaz yakinda kaydirigubbakcemile3

ayol kız demi nresimleri göremediydim şimdik gördüm ben senin pastalara bayıldım, görsellik mükemmeldi yani, o tomburlak pastaların malzemesi de aynı mı yoğsan, ben de geçenlerde yuvarlaiğini deniyim dedim, ona göre uygun kalıbım yoktu, iki tane aliminyum tabak gibi bişi vardı, altına yağlı kağıt serip yarı yarıya döktüm, acele etcem ya artık hemen soğusun diye balkona koyduydum, kuşlar yimiş :roflol::roflol:

X