ayol kız demi nresimleri göremediydim şimdik gördüm ben senin pastalara bayıldım, görsellik mükemmeldi yani, o tomburlak pastaların malzemesi de aynı mı yoğsan, ben de geçenlerde yuvarlaiğini deniyim dedim, ona göre uygun kalıbım yoktu, iki tane aliminyum tabak gibi bişi vardı, altına yağlı kağıt serip yarı yarıya döktüm, acele etcem ya artık hemen soğusun diye balkona koyduydum, kuşlar yimiş :roflol::roflol:
şifreli konuşuyoz ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayol kız demi nresimleri göremediydim şimdik gördüm ben senin pastalara bayıldım, görsellik mükemmeldi yani, o tomburlak pastaların malzemesi de aynı mı yoğsan, ben de geçenlerde yuvarlaiğini deniyim dedim, ona göre uygun kalıbım yoktu, iki tane aliminyum tabak gibi bişi vardı, altına yağlı kağıt serip yarı yarıya döktüm, acele etcem ya artık hemen soğusun diye balkona koyduydum, kuşlar yimiş :roflol::roflol:
Yok artık bahtsız hatun:roflol::roflol:
Aynen hasretim aynen. Bir tarif yazdım bir sürü şey öğrendim:lepi:
saol canim yok o yuvarlak pastanin tarifi baska onunda hamuru tepside yapiliyo sonra kesip kelepceli kalibin icine dösüyosun tarif acemi sefe ait ismide cikolaali dikey pastaydi sanirim
Heyy yuppi:lepi:
Bir kişiyi daha kattık aramıza.
Ellerine sağlıkcokacimcoook.
Tadınıda haber et bize olur mukaydirigubbakcemile2
kızlar çarsamba gunu kızım 6 aylık oldu yarı yasına girdi diye ona muzlu rulo pasta yaptım bu tarıfı daha önce biliyodum resmini eklemek istedim bakın bakalım mum bile yaktık cok guzel oldualkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar çarsamba gunu kızım 6 aylık oldu yarı yasına girdi diye ona muzlu rulo pasta yaptım bu tarıfı daha önce biliyodum resmini eklemek istedim bakın bakalım mum bile yaktık cok guzel oldualkisalkisalkisalkisalkisalkis
oh ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor.şekerim pastavizyondanmı aldın süsleride.(valla bu arada iyi reklamını yapıyorum oranın yazın gidince eşantiyon bişeyler veriri heralde)kaydirigubbakcemile3
anaaaaa çok güzel olmuş len leylaaa, becerikli karısın biliyoz her seferinde ispat etmek zorundamısın :mymeka:
Çoook güzel olmuş leyla ellerine sağlık...Enfes görünüyor..cokacimcoook
Sende kocişimle kavga ettik de otur iboş olurmu:roflol:
oh ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor.şekerim pastavizyondanmı aldın süsleride.(valla bu arada iyi reklamını yapıyorum oranın yazın gidince eşantiyon bişeyler veriri heralde)kaydirigubbakcemile3
nehir ekim analarında ben meşur ettim len bu pastayı kaydirigubbakcemile3:hooray: hatta onun espriisi bilem var artık, birileri ortalıkta görünnmedi mi muzlu rulo pasta yapmayamı gitti dioz(mercimeğin fırına verilmesi olayının yeni versiyonu) :jeyyar::roflol:
Heh aslında ben onu sormuştum söylediğin çok iyi oldu.
Hani tamam çikolata rendelerizde, nasıl böyle yapacağız ama öğrendim şimdi çok sağol tekrardan :))
Size inanmıyoruuumm:1shok:
Pastamı nelere alet etmişler aboowww:roflol:
Allah iyiliğinizi versin sizin:roflol:
Çok sık gidiyorsunuz anlaşıldı rulo pasta yapmaya:jeyyar: :roflol:
tesekkürler akadaşlar buda daha önceki yaptıgımm kekini kakaolu yaptımkaydirigubbakcemile5
puhahah ilahiiii ibolyaaa alem hatunsun haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ekim anaları çok yaratıcı canımmm senin pastanı neye alet ediyolar puhahahah :roflol: ama hep iboş yüzündennnn lülülülülülü o başlattııı :roflol:
Çoook güzel olmuş leyla ellerine sağlık...Enfes görünüyor..cokacimcoook
Sende kocişimle kavga ettik de otur iboş olurmu:roflol:
puhahah ilahiiii ibolyaaa alem hatunsun haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ekim anaları çok yaratıcı canımmm senin pastanı neye alet ediyolar puhahahah :roflol: ama hep iboş yüzündennnn lülülülülülü o başlattııı :roflol:
Buda çok güzel olmuş, ama içini göremedim, dik durması için muz koydun mu içine?
Yoksa kediliğinden durdu mu?
:dilcikar:
Hııhh..Gerçek rulo pasta yapında görelim bakalım hatunlar:lepi:
Buda çok güzel olmuş, ama içini göremedim, dik durması için muz koydun mu içine?
Yoksa kediliğinden durdu mu?
:dilcikar:
Hııhh..Gerçek rulo pasta yapında görelim bakalım hatunlar:lepi:
bugün bi kere daha yapıcam :)) ama artık akıllandım ilk gün yemiceeez bi gün beklicek :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?