Canım harika bi tarif süper oldu arkadaşlara da ikram ettim hepsi bayıldılar tarifini istediler hatta sana teşekkür ediyolarmış nehir 21:)
Ablama sadece biraz kabartma tozu (azıcık)fazla gibi gelmiş 1 paketten biraz az koysak daha güzel olur sanki diyor..
Gördüğün gibi tarifi herkese veriyorum valla telif hakkı senin hihoyyyt
böceemin yarı yaş pastası içün muzlu rulo pasta yapciktim, herüfümlen kavga ettik pasta yalan oldu :çok üzgünüm:
Niyee pastayı mı yapmayacaksın dedi :))
Hee önemli bişey deelmiş :)) Pastayı yapmamak için sunduğun bahane kabul edilmedi :))
canım bu pastayı şimdi yaptım, şu an buzdolabında,
inanırmısın ne zaman kalkışsam yapmaya bir türlü rulo yapamazdım ya kırılırdı ya mutlaka olmazdı bişeyi
bu sefer inanamadım çok güzel oldu
çok teşekkürler tarif için !! :))))
anamm bu pasta meşhur bizekimanalerinde dur bende deniyim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bekleriz efem beklerizkaydirigubbakcemile3
he bide canim eger yapacaksan kenarlarini kolay yapistirmak icin bi kagit kullan yani cikolatayi kagida döküp yapistir baska türlü zor oluyorr bende acemi sefin sitesinden aldim bu yöntemi ikinci pastada o siteden
nehir ekim analarında ben meşur ettim len bu pastayı kaydirigubbakcemile3:hooray: hatta onun espriisi bilem var artık, birileri ortalıkta görünnmedi mi muzlu rulo pasta yapmayamı gitti dioz(mercimeğin fırına verilmesi olayının yeni versiyonu) :jeyyar::roflol:
Heh aslında ben onu sormuştum söylediğin çok iyi oldu.
Hani tamam çikolata rendelerizde, nasıl böyle yapacağız ama öğrendim şimdi çok sağol tekrardan :))
Size inanmıyoruuumm:1shok:
Pastamı nelere alet etmişler aboowww:roflol:
Allah iyiliğinizi versin sizin:roflol:
Çok sık gidiyorsunuz anlaşıldı rulo pasta yapmaya:jeyyar: :roflol:
önemli degil canim ne demek sen bana ben sana pastaneci olcaz yakinda kaydirigubbakcemile3