Kekler - Pastalar Muzlu Rulo Pasta ( Resimli Anlatımlı )

bende denedim harika oldu başta ben olmak üzere herkes bayıldı teşekkürler tarif için ellerine sağlık

krem şanti hiç böyle katılaşmıyor ki anlayamadım buzdolabında ya da buzlukta çok bekletsen bile böyle olmuyor..en sondaki resimde kenarlar çok düzgün nası yaptın?:KK50:

Konuyu paylaşan arkadaşa çok teşekkürler...Bende yaptım gerçekten muazzam bir lezzet..Pastanedeki pastalardan hiçbir farkı yok...Sadece hamuru biraz daha kalın olsa daha iyi olur gibi geldi bana..Gerçi yumuşuyor beklediği zaman..12 saatlik süre o yüzden sanırım... :KK9:

ben de şuanda yapıyorum.FIRINDA pişiyor.akıllı kocam paketle krem şanti almamış ben de pasta kreması koydum.yani bi paket kremşanti bi paket pasta kreması.
ama hamuru bana çok sıvı gibi geldi ben mi beceremedim bilmiyorum. yoksa yumurtalarım mı büyüktü.offfff yaaa inşallah pişer doğrudüzgün.resmini de koyarım inşallah...

ben bunun kremasını bile beceremedim. kream şantiyi hazırladım. ama ağır olur tek şantili diye muhalleebi yaptım koyu kıvamlı. karıstırdım ikisini cıvık oldu. derin dondurucuya attım kıvam alsın diye. acaba işe yarar mı?
acele cevap

bende yaptım güzel oldu ama 4 yemek kaşık un olayını biraz fazla abarttığım için
dolu dolu olmadı,hamuru cıvık oldu diyerek un ekledim biraz bu seferde hamuru sert oldu.dondurucuda bekletmeme rağmen.
çok sert değildi ama keki yerken hissediliyordu.bir dahakine az un atmayı düşünüyorum.
güzel bir tarif teşekkür ederiz.

Yumurtanın kokmasının sebebi aldığınız yumurtadan bazende yumurtayı az karıştırmaktan oluyor.Bu pastada yumurta olabildiğince diğer malzemelerle karıştırılması lazım.

benim de ilk yaptığım gün yumurta kokuyodu o gün pek yiyemedik. hatta eşim pişmiş yumurtaylamı yaptın bunu dedi=) ama ikinci güne koku moku yoktu. afiyetle yedik

X