Kekler - Pastalar Muzlu Rulo Pasta ( Resimli Anlatımlı )

ya kızlar bana yardım edin ben yaptım ama rulo yapınca biraz bölündü gibi oldu yani kremşsntiyle kapattım ama birazda kıtır oldu neden acaba 2 gün sonra günüm var tekrar yapacağım çok güzel ve basit ama yine kırılmasından korkuyorum bide kremşanti az geldi gibi oldu tarifee uymama rağmen neden benmi yapamadım acaba..:KK43:

canım ben bu tarifi topic ilk açıldığı zamanlarda yapmıştım, uzun bi ara yapmadım, sonra oğlumun ilk yaş gününde ücretsiz izinde olduğum için parasızlıktan kendi pastamı kendim yaptım, pandispanyadan iki tane yaptım, üst üste kapadım, ama rulo yaparken fırından çıkar çıkmaz sarman gerekiyo yoksa kırılıyo, oğlumun yaşgününde yaptığım pandispanyayı ben soğuyunca kağıttan çıkartmıştım, nasıl olsa rulo yapmayacam diye düşünmüştüm, ama onu da sıcakken yapmak gerekiyo galiba, çünkü o zaman biraz kırılmalar olmuştu, sıcakken rulo yaparsan o zaman kırılmıyor

kzlar eşim çikolatalı pasta sevior..bunun çikolatalı versiyonunu yapcam ama nasıl.. anlatın hele :KK17:

canım ben bu tarifi topic ilk açıldığı zamanlarda yapmıştım, uzun bi ara yapmadım, sonra oğlumun ilk yaş gününde ücretsiz izinde olduğum için parasızlıktan kendi pastamı kendim yaptım, pandispanyadan iki tane yaptım, üst üste kapadım, ama rulo yaparken fırından çıkar çıkmaz sarman gerekiyo yoksa kırılıyo, oğlumun yaşgününde yaptığım pandispanyayı ben soğuyunca kağıttan çıkartmıştım, nasıl olsa rulo yapmayacam diye düşünmüştüm, ama onu da sıcakken yapmak gerekiyo galiba, çünkü o zaman biraz kırılmalar olmuştu, sıcakken rulo yaparsan o zaman kırılmıyor

sağol canımmmm yapabildim öğrendim ilk zor olmuştu fakat olduuu:KK1:

Ben bu pastanın üzerine çikolata sosu koyuyorum, nefis oluyor. Zaten muz ve çikolata buluştu mu yeme de yanında yat :KK1: Herkesin ellerine sağlık :KK31:

Tarifi veren arkadaş nehir21 eline sağlık..ben de uzun zamandır güzel bir rulo pasta tarifi arıyorum ancak cesaret edip de yapamıyorum..senin tarifine gelince sadece izlenim amacım yermek değil… ben çok başarılı uygulandığını söyleyemeyeceğim. Kekin kurumuş kenarları yanmış kenarları çıtırlaşmış. Rulo pastanın özelliği yumuşak olmasıdır. Ancak senin yaptığın kekin yüzeyinden kremayı çok iyi çekmeyeceği anlaşılıyor. Sonuç olarak kurumuz son görüntü fena değil ama sonuç başarılı değil bence..

denedim buzlukta yatıyor şuan kuzu gibi:KK16:
inşallah tadıda güzel olur:)

biraz yumurta kokusu fazla gibi geldi bana ama gerçekten çok güzel tad.:)
tavsiye ederim...:21:

konuyu hortlatmışsınız bende msjı okurken kendimi mutfakta buldum ve şuan keki pişiyor:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

$10062011601.jpg $10062011602.jpg

Hep yapmak istmişimdir bu pastayı ama çok işi var gibi görünmüştü.Hep üşenmiştim.her ne kadar görüntüyü kötü yapsamda lezzeti bastırdı o görüntüyü.gerçekten hazır pasta falan yanında cılız kalır.Okadar lezztli olduki tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim.Ellerine sağlık canım .:KK71::KK71:

benimde çok sık yaptığım bir pastadır bu
ben bazen içine krem şanti yerine puding yapıp koyuyorum oda değişik güzel oluyor.

benimde çok sık yaptığım bir pastadır bu
ben bazen içine krem şanti yerine puding yapıp koyuyorum oda değişik güzel oluyor.

bende çok sık yaparım bu pastayı
bazen içine ben puding koyuyorum şanti yerine oda çok güzel oluyor.

X