Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun ruyamda muzlu rulo pasta yapiyodum ve olcuyu sasirdim koyu oldu kekin hamuru uff bi uzuluyom simdi kek sert olur bu kivrilmaz diye bi yumurta daha kiriyom ustune belki sivilasir diye ay oda sarisi biyere beyazi bi yere hic olmuyo sinir olarak uyandim ruyalarima bile girdi bee
Bugun ruyamda muzlu rulo pasta yapiyodum ve olcuyu sasirdim koyu oldu kekin hamuru uff bi uzuluyom simdi kek sert olur bu kivrilmaz diye bi yumurta daha kiriyom ustune belki sivilasir diye ay oda sarisi biyere beyazi bi yere hic olmuyo sinir olarak uyandim ruyalarima bile girdi bee
ellerinize sağlık çok güzelgörünüyor
bunun içine kakao koysak olurmu hamurun içine..
denerim en kısa zamanda..
oooff nefis derhal yarın denıorum yumurtam yok yeterli miktarda olsa şimdide yapardım
hemen yaptım harika oldu ..üzerine krem şanti değil de çikolatalı krema sürdüm hihoyyyt
bi kaç gün sonra da kız isteme pastası niyetine yaptım arkadaşıma ..onun da üzerine çikolata sosu sürdüm..içine de yarısına krem şanti yarısına çikolatalı krema sürdüm muteşem oldu gerçekten hihoyyyt
artık benim fix tatlım oldu ..sonsuzzz teşekürler Şeniz