Kekler - Pastalar Muzlu Rulo Pasta ( Resimli Anlatımlı )

Rica ederiimm :))

Ben kendim öyle tarif görmek isterim diye öyle yapıyorum.
Çünkü ilk defa yapacağım bir tarifte tereddüt duyarım. Şeklini şemalini anlamak için :))
Bende öyle yapayım dedim :))

pasta muhteşem görünüyor..ellerinize sağlık kaydirigubbakcemile2

ben de denicem en kısa zamanda kaydirigubbakcemile2

Efendim anlatılışından çok daha kolaydır yapımı.
Denemek için beklemeyin.
Yapınca sonuçlarıda bildirin lütfen :))

cuma günü tatil büyük olasılıkla hemen yapıp resimlerini eklicemm:)))))
yoksa şişer biyerlerim kızlarrr:)))

Hadi bakalım hamarat hatunlar görelim maharetleriniziii kaydirigubbakcemile3
Bakmayın öyle dediğime çok basit yapması :))

Bugun ruyamda muzlu rulo pasta yapiyodum ve olcuyu sasirdim koyu oldu kekin hamuru uff bi uzuluyom simdi kek sert olur bu kivrilmaz diye bi yumurta daha kiriyom ustune belki sivilasir diye ay oda sarisi biyere beyazi bi yere hic olmuyo sinir olarak uyandim ruyalarima bile girdi bee

Bugun ruyamda muzlu rulo pasta yapiyodum ve olcuyu sasirdim koyu oldu kekin hamuru uff bi uzuluyom simdi kek sert olur bu kivrilmaz diye bi yumurta daha kiriyom ustune belki sivilasir diye ay oda sarisi biyere beyazi bi yere hic olmuyo sinir olarak uyandim ruyalarima bile girdi bee

:roflol::roflol::roflol:

ellerinize sağlık çok güzelgörünüyor
bunun içine kakao koysak olurmu hamurun içine..
denerim en kısa zamanda..

:roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin:roflol:

ellerinize sağlık çok güzelgörünüyor
bunun içine kakao koysak olurmu hamurun içine..
denerim en kısa zamanda..

Olur canım olur.
Geçmiş sayfalarda onunda tarifi denendi ve verildi.
Ama taekrar edeyim.
Hamurun ölçüsü 4 yemek kaşığı un ya.
Onun yerine 3 yemek kaşığı un + 1 yemek kaşığı kakao koy.
İçinede gene muz koyman lazım çünkü rulo dik durmuyor.
Kremalarınıda sen nasıl istiyorsan öyle yapgamyoncuiremsu

:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oooff nefis derhal yarın denıorum yumurtam yok yeterli miktarda olsa şimdide yapardım :KK70:

hemen yaptım harika oldu ..üzerine krem şanti değil de çikolatalı krema sürdüm hihoyyyt

bi kaç gün sonra da kız isteme pastası niyetine yaptım arkadaşıma ..onun da üzerine çikolata sosu sürdüm..içine de yarısına krem şanti yarısına çikolatalı krema sürdüm muteşem oldu gerçekten hihoyyyt

artık benim fix tatlım oldu ..sonsuzzz teşekürler Şeniz

oooff nefis derhal yarın denıorum yumurtam yok yeterli miktarda olsa şimdide yapardım :KK70:

Yap bakalım nasıl olacak. Bekliyoruz sonucucokacimcoook

hemen yaptım harika oldu ..üzerine krem şanti değil de çikolatalı krema sürdüm hihoyyyt

bi kaç gün sonra da kız isteme pastası niyetine yaptım arkadaşıma ..onun da üzerine çikolata sosu sürdüm..içine de yarısına krem şanti yarısına çikolatalı krema sürdüm muteşem oldu gerçekten hihoyyyt

artık benim fix tatlım oldu ..sonsuzzz teşekürler Şeniz

Reca ederiim efem.
Siz becerikli hatunlarsınız vesselamkaydirigubbakcemile5

Nihayet ben de yaptım.Eşim muzlu yaş pastayı çok seviyor.Şu anda rahatsız,uyuyor,kalkınca süpriz olacak.ıçine krem şanti,dışına çikolatalı dolgu kreması koydum.Üstünede rondoda incelttiğim cevizleri serpiştirdim.
Ancak bir sorun var,sanırım ben tepsiye çok geniş yaymamışım hamuru,pasta küçük oldu,dolayısıylada verdiğiniz muz miktarı çok fazla geldi,dilimlemiş bulunduğum için yiyiverdim :))))))
Tadına baktıktan sonra yarın sabah yorumlarımı yazacağım.Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım

EVETTTT tadına baktık gerçekten çok hafif vede güzel eşim çokkkkk beğendi.
Biz 1 gün bekleyemedik o ayrı :)
Yarım saat buzlukta,1 saatte normal buzdolabı rafında beklettim,eminim yarın çok daha muhteşem olacaktır.Tekrar teşekkürler cnm

tarif için teşekkürlerr
dün denedik kızkardeşim ve gelinimizle ama bizde bekleyemedik birgün ailecek yadik çokk beğendikk

Ohh ohh ellerinize sağlık hanımlarr..
Beğenmenize çook seviniyorum yaa...

X