Müze Kart ?

Seyma_

Aklından zorlu yüreğim...
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
255
0
96
36
Bolu
Arkadaşlar istanbul'a gezmeye gidiyoruz eşimle müze kart alalım dedik ama netten biraz geç kaldık almak için,
nereden alıyoruz bileniniz var mı? bide ücreti ne kadar

Müze girişlerinden bir dkda çıkıyor zaten önceden almanıza gerek yok.

Hepsinde var mı bilmiyorum ama istanbul arkeoloji müzelerinde ve topkapı sarayında kesin var, oradan alabilirsiniz.

*Şimdi netten baktım, Kariye müzesinden ve Ayasofyadan da alabilirmişsiniz İstanbul'da. Ücreti 2009da öğrenci için 10, normal 20 idi. Çok zam geleceğini sanmıyorum.

Bi' de Yerebatan Sarnıcı'nda geçmiyor aklınızda olsun.

**30 tl'ymiş onu da buldum. :)

Son düzenleme:
Ayrıca Panaroma 1453 müzesinde de geçmiyor. Zaten kültür bakanlığına bağlı olmayan hiç bir müze de geçmiyor bu kart.

almayalım mı yani :)
yere batan sarnıcı ve panaroma ne kadar fiyat olarak ?:26:
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinn

Aksine kesinlikle alın
2009'da kart aldım en son ben, bu işin öğrencisiyim ve sık gidiyorum diye güvenlikçiler tanımıştı, sorun olmuyordu girişim.
o zaman yerebatan girişi 7 liraydı, kart da 10 liraydı.
Kart almazsanız astarı yüzünden pahalıya gelir.
Panorama'yı gezmekte kararlı mısınız peki, onu sorayım. Yani tek gün falan gezecekseniz oraya zaman ayırmayın derim.

yo tek gün değil 4 günlüğüne gidiyoruz inşAllah:)

Panaroma ya P.tesi gittim 5 lira tam bilet. Bence zamanınız olursa gidin çok değişik güzel bir atmosferi var. Çıkışta da parkta lalelerin arasında soluklanırsınız.

yo tek gün değil 4 günlüğüne gidiyoruz inşAllah:)

Kartı mutlaka alın. İki kişi 60 lira, çok gibi geliyor ama...

panoramanın girişi 5 liraymış. Her gün ziyarete açık.

yerebatanın girişi de 5 lira yazıyor nette bir yerde, ben yanlış hatırlıyormuşum demek ki. O da her gün açık.

İstanbul Arkeoloji müzeleri'nin girişi 10 lira, müze pazartesi günü kapalı. Burayı kesinlikle gezmelisiniz. Üç müze bir arada

topkapı sarayının girişi 20 lira. ayasofya da 20 lira.

müze kart alırsak ayasofya da ücretsiz giriliyordu dimi?
çok değil insAllah olsun ne yapalım gezmeye gidiyoruz:)

gezdiğiniz müzelerin hepsinin giriş ücretlerini toplarsan müze kartın devede kulak kalacağını farkedersin...

arada bazı yerlerde geçmiyor artık o kadar da olur...

Yazdıklarım arasından sadece yerebatan ve panorama ücretli, kalanlara ücretsiz girebilirsin.
Şimdiden iyi eğlenceler.

topkapı sarayına da ayasofya'ya da ücretsiz giriyorsunuz. zaten ikisinin toplam ücreti müze kart kadar:)))

ama sarayın harem dairesinde geçmiyor... bilginiz olsun...

Canım dün mesaj atmışsın bana, geç gördüm kusura bakma ama pek bilgim yoktu zaten, burda yeterince bilgi vermiş arkadaşlar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…