Müze Kart ?

Seyma_

Aklından zorlu yüreğim...
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
255
0
96
36
Bolu
Arkadaşlar istanbul'a gezmeye gidiyoruz eşimle müze kart alalım dedik ama netten biraz geç kaldık almak için,
nereden alıyoruz bileniniz var mı? bide ücreti ne kadar :17:

Müze girişlerinden bir dkda çıkıyor zaten önceden almanıza gerek yok.

Hepsinde var mı bilmiyorum ama istanbul arkeoloji müzelerinde ve topkapı sarayında kesin var, oradan alabilirsiniz. :34:

*Şimdi netten baktım, Kariye müzesinden ve Ayasofyadan da alabilirmişsiniz İstanbul'da. Ücreti 2009da öğrenci için 10, normal 20 idi. Çok zam geleceğini sanmıyorum.

Bi' de Yerebatan Sarnıcı'nda geçmiyor aklınızda olsun.

**30 tl'ymiş onu da buldum. :)

Son düzenleme:
Ayrıca Panaroma 1453 müzesinde de geçmiyor. Zaten kültür bakanlığına bağlı olmayan hiç bir müze de geçmiyor bu kart.

almayalım mı yani :)
yere batan sarnıcı ve panaroma ne kadar fiyat olarak ?:26:
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinn

Aksine kesinlikle alın :1:
2009'da kart aldım en son ben, bu işin öğrencisiyim ve sık gidiyorum diye güvenlikçiler tanımıştı, sorun olmuyordu girişim.
o zaman yerebatan girişi 7 liraydı, kart da 10 liraydı.
Kart almazsanız astarı yüzünden pahalıya gelir.
Panorama'yı gezmekte kararlı mısınız peki, onu sorayım. Yani tek gün falan gezecekseniz oraya zaman ayırmayın derim. :34:

Aksine kesinlikle alın :1:
2009'da kart aldım en son ben, bu işin öğrencisiyim ve sık gidiyorum diye güvenlikçiler tanımıştı, sorun olmuyordu girişim.
o zaman yerebatan girişi 7 liraydı, kart da 10 liraydı.
Kart almazsanız astarı yüzünden pahalıya gelir.
Panorama'yı gezmekte kararlı mısınız peki, onu sorayım. Yani tek gün falan gezecekseniz oraya zaman ayırmayın derim. :34:

yo tek gün değil 4 günlüğüne gidiyoruz inşAllah:)

Panaroma ya P.tesi gittim 5 lira tam bilet. Bence zamanınız olursa gidin çok değişik güzel bir atmosferi var. Çıkışta da parkta lalelerin arasında soluklanırsınız.

yo tek gün değil 4 günlüğüne gidiyoruz inşAllah:)

Kartı mutlaka alın. İki kişi 60 lira, çok gibi geliyor ama...

panoramanın girişi 5 liraymış. Her gün ziyarete açık.

yerebatanın girişi de 5 lira yazıyor nette bir yerde, ben yanlış hatırlıyormuşum demek ki. O da her gün açık.

İstanbul Arkeoloji müzeleri'nin girişi 10 lira, müze pazartesi günü kapalı. Burayı kesinlikle gezmelisiniz. Üç müze bir arada :34:

topkapı sarayının girişi 20 lira. ayasofya da 20 lira.

müze kart alırsak ayasofya da ücretsiz giriliyordu dimi?
çok değil insAllah olsun ne yapalım gezmeye gidiyoruz:)

gezdiğiniz müzelerin hepsinin giriş ücretlerini toplarsan müze kartın devede kulak kalacağını farkedersin...

arada bazı yerlerde geçmiyor artık o kadar da olur...

Yazdıklarım arasından sadece yerebatan ve panorama ücretli, kalanlara ücretsiz girebilirsin. :34:
Şimdiden iyi eğlenceler.

topkapı sarayına da ayasofya'ya da ücretsiz giriyorsunuz. zaten ikisinin toplam ücreti müze kart kadar:)))

ama sarayın harem dairesinde geçmiyor... bilginiz olsun...

Canım dün mesaj atmışsın bana, geç gördüm kusura bakma ama pek bilgim yoktu zaten, burda yeterince bilgi vermiş arkadaşlar sağolsunlar :34:

Back