merhaba, ben bu alanda uzman değilim fakat spor salonunda ki hocam ile bu diyeti paylaştığımda kendisi de bana şu şekilde söyledi, diyet gayet iyi zaten beslenmemiz gerekende bu şekil olmalı çünkü diyet protein ağırlıklı bir diyet, protein tükettiğimizden ötürü kas kütlemiz dururken yağdan yakım gerçekleşir diğer şok diyetler (salatalık diyeti 5 günde 5 kilo tarzı ) kesinlikle geri alınımı olan diyetler, fakat 2 haftadan sonra yine aynı şekilde 1 gün protein ağırlıklı ( et,tavuk,yumurta) diğer gün sebze şeklinde yaparak hem sebze isteğimizi, ihtiyacımızı hemde proteini gidermiş oluruz, haftada 1 gün 1 öğün neden istediğimizi yemeyelim ki ? şahsen ben kendimi çok sıktığımda bunalıma girip diyeti bırakırım:)
Ben şuan 2. haftadayım pazar bitecek ve pazartesi yine aynı şekilde ama gün aşırı sebze yiyerek devam edeceğim. Açıkçası ben bu diyette her sabah yumurta yedim çünkü 7.30 kahvaltı yaptığım için öğlene kadar bekleyebilmem imkansızdı. Şuan için 11. gündeyim ve 2,5 kilo verdim tabi ki 8-10 kilo beklemiyordum :) hiç acıkmadım da. Sporumu çok düzenli de yapamadım eğerki her gün yapabilseydim çok daha sağlıklı olacaktı.
Unutmayalım ki tartıya çıktığımız da kilo eksiğimiz olduğunda her zaman buna mutlu olamayız ya kastan gittiyse ? kaslarımızı destekleyerek beslenip yağlarımızdan kilo kayıplarımız çok iyi arkadaşlar.
Herkese bol azimli, sağlıklı diyetler :)