- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 40
Senin o gordugun muyap benim bahsettigim muyap kesin
Tv de de bi reklamin sonunda bilmemne ve muyap isbirligiyle diye soyluyordu ordan kalmis aklimda
DDDDDDDDD Muyap seni bir bulim parçalıycam nickimi kirletiyor anlamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin o gordugun muyap benim bahsettigim muyap kesin
Tv de de bi reklamin sonunda bilmemne ve muyap isbirligiyle diye soyluyordu ordan kalmis aklimda
Canim dikmat ette onlar seni parcalamasinDDDDDDDDD Muyap seni bir bulim parçalıycam nickimi kirletiyor anlamı
Guuunayydin canim aminngünaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Selam mübarekler kimse yok mu ?
Selam canım ben varım ama hiç iyi değilim. Akşama ne pisiricem ben yaaa ((
Merhaba canım, ne pişireceğine karar verdim ben :))) içli köfte, p. kızartması, pilav, tavuk vs.. ayy yazarken yemiş kadar oldum :)) yada kolaya kaçmak istersen Etli pilav falan. Kazen Bey'in birçok yemek tarifi var bir göz at derim. :))))
Biraz ağır olur tavuk falan bence artık yaza girdik daha hafif şeyler yemek yetiyo mesela bize bu arada soğuk biber kızartması yoğurt az yağlı patates kızartması gibi şeyler daha çok tercihim oluyo yada hazır köfte tarzları :))
ohh miss valla beni çağırmıycan mı misafirliğe bensiz nasıl yiyceksin he
Ayrıca zeytinyağlı imam bayıldıda güzel oluyo hafif ılık :))
Oktay ustadan mı öğreniyosun bunları
..............
Merhaba canım, ne pişireceğine karar verdim ben :))) içli köfte, p. kızartması, pilav, tavuk vs.. ayy yazarken yemiş kadar oldum :)) yada kolaya kaçmak istersen Etli pilav falan. Kazen Bey'in birçok yemek tarifi var bir göz at derim. :))))
merhaba, nasılsın?Hoş geldin canım
..............
merhaba, nasılsın?
selam, hayır degılımMerhaba. Fotoğraftaki sen misin?
bu konuda yalnız degılsınSağ ol canım iyim bakınıyorum öyle sen napıyosun