Muyap İle En Eğlenceli Geyik Sohbeti

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
40
Merhaba sevgili hanımlar, gelin birazda birlikte geyik sohbeti yapalım. Yalnız öyle konuya bakıp kaçmak yok. .

artık buralar hep tarla eskıden '' eskıden buralar hep tarlaydı'' derdıler, şimdi tarla

kimselr kalmadı valla

Aynen yaa, ama genellikle akşamları bu geyik topiclerinde bir hücum olabiliyor ama tabi bilemem inşallah burayada hücum ederler, sen olmasan ne yapardım Surrender'cim Hoşgeldin sefalar getirdin prenses...

Son düzenleme:
Aynen yaa, ama genellikle akşamları bu geyik topiclerinde bir hücum olabiliyor ama tabi bilemem inşallah burayada hücum ederler, sen olmasan ne yapardım Surrender'cim Hoşgeldin sefalar getirdin prenses...
hoş buldum

nedense geyıkler bu aralar bos neyse
bben gördukce yazarım

Bu arada arkadaşlar bakıp kaçtığınızı görmedim sanmayın herkes bakıyor yorum atmadan çıkıyor bu ne ya (((

Topiğin hayırlı olsun canımm 😃😃

Ikizlerin süper anası 👶👶

Topiğin hayırlı olsun canımm ����

Ikizlerin süper anası ����

Çok teşekkür ederim canım benim hoşgeldin sefalar getirdin yeni topic'ime :)))

Son düzenleme:
Yalnız arkadaşlar lütfen yazımı alıntılayın yoksa ben unuturum burayı ve güzelim sohbetinizi kaçırmış olup ağlarım.Onun için yazımızı alıntılayalım şekerler :))) yerimseniben

Merhabalaar bende katilayimm

Merhaba, hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın bakalım beğendin mi yeni Topic'imi daha bugün açtım pek kimsecikler yok ama yakında çoğalırız şekerimm :)) Ayrıca hep gel Topic'ime de şenlensin :)))

Ya şu kızları anlamıyorum bakıp kaçıyorlar ne var sanki yorum bıraksanız da sohbetler etsek ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…