bende anlamıorum qerçekten..Hem sizi istemiyorlar hem nasil gelip 2.5 ay sizinle yaşayacaklar ne tuhaf. Esinizde neden bu kadar ısrarcı bu yaşadıklarınıza rağmen gerçekten zor allah sabır versin size.
Yani ediyim sabir dileeşim hiç bişe qörmüo. yanında laf wuruo sonra diorum nie bişe demedn ne dedi sanki sen hep kötü dşünüosun dio
Yani ediyim sabir dile
mrhaba hanımlar. 3 yıllık ewliyim we eşimin işi dolayısıyla doquda yasıyoruz. 1+1 apart dairede we 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman qeliosunuz bunu soruo. we kaynwalideyle çok sorunlar yasadım ewinden kowdu sölenmicek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneliqime ayrıca eşimi benden kıskanıo hiç bişe söleyemiorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı qörüo 4-5 ayda bi 20 qünlük izine qidioruz onda da her defasında tartısmalı kawqalı dönüoruz. eşimlede çok sorunlarım war hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda olduqunu bilicem.. we 3 yılda ewimize 1 aylıqına 2 defa qeldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zten carsı cıkısları qenelde hep yasak ama komsuyada qitmiolar. tekrar qeliceklermş 2.5 aylıqına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi qetrme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç qtmek istemedm) we smdi şubatta tekrar qeliceklermş. ya bırak qörmek seslerini dahi duymak istemiorum.. 1+1 de kayınwalide kayınpeder eşim çocuqum we ben allahım çıldırıcam...(((
dalqa ile ne alaka orayı baqdastıramadım... sizz anlamamıs olabilirsiniz ama anlayanlar var.. kbakmaın ama el alıskanlıqı.... w yerine v diye okursanız gayet anlaşılır..Cep telefondan yazildigini anlarim, heycandan biraz karisik yazildigini anlarim fakat v yerine niye w kullaniyorsun? Benim Türkçem harika degil fakat bir dile bu denli tecavüz edilirmi? Sirf yazi seklinden dolayi yazini okuyamadim yemin ederim. Bu hem dil ile hem okur ile dalga geçmekten baska birsey degil!
amin canmEşin madem ailesine bu kdr düşkün, neden evlenmiş ki, tüm sorun eşinde, dengeyi sağlayamıyo, birde ev küçük, sevmediğin insanlarla inanılmaz çekilmez olur...Allah yardımcın olsun canım
izinde bizde de sıra cocuqa qeliyodu allahtan qeldim. kızım bana anne deyince oda annem diye cocuquma cevp veriyodu.Bizimkidi acayip kiskanctir benım kizim bana Anne diyo dıye cocuga kusuO biz gayri kocayi astik cocuga sira geldi
eşim dicek ki o zaman qitmedn mi kabl etmedi mi sonunda..ki bunu esim söletmez. bilmiorum ben hiç cırlayamadım ailemde hep sen sus bosver diye küçüklügümden beri bu böleydi..sesim cıkmadı cıkmıyoMasaya yumrugunu vursana kendini niye ezdiriyorsun. Ailesini getirtebildigi gibi senide gonderebilir bu bahane olmamali. Beni istemeyeni ben hic istemem evimde deyip biraz cirla sende. O huzursuzluk yapiyorsa sende yap.
kusura bakmayın deqştirebilirsem degişitiricem yazıyıV yerine w, g yerine de q yazmaniz yaziyi gercekten anlasilmaz bir hale getirmis. Lutfen konustugunuz dili boyle garip sekillerde kullanmayin. Bakin cocuk yetistireceksiniz, siz biraz dikkatli olun ki o da dilini duzgun ogrensin. Ha klavyenizdeki v ve g harfleri basmiyorsa o baska
Degistirebilirseniz sizin icin de iyi olur elestiri almak yerine konunuza yorum alirsiniz hem. Sevgiler :)kusura bakmayın deqştirebilirsem degişitiricem yazıyı
degiştirdim:)Degistirebilirseniz sizin icin de iyi olur elestiri almak yerine konunuza yorum alirsiniz hem. Sevgiler :)
En iyisini yapmissiniz :)degiştirdim:)
ANen ya kizim bana Anne diyo o annem dıye cevap veriyo jepsi ayni gicik olmak zorundami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?